”Han har för många demoner”

NÖJE

Dita dumpar Marilyn Manson - på hans födelsedag

Foto: AP
Skiljer sig Kärlekssagan mellan Marilyn Manson och Dita Von Teese är över.

Vilken trevlig födelsedagspresent! På Marilyn Mansons 38-årsdag ger hans fru honom skilsmässopapper i stället för en chokladask.

Efter ett års äktenskap har nämligen burleskartisten och Playboymodellen Dita Von Teese tröttnat på sin hårdsminkade make.

Foto: tmz.com
Skilsmässopapper Dita Von Teese (Heather Sweet) hänvisar till "oöverstigliga skiljaktigheter".

Brian Warner, som Marilyn egentligen heter, spelar för närvarande in sin nya skiva i en studio i Los Angeles. Enligt New York Post är det dit hans fru kommer att skicka skilsmässopappren under fredagen.

Dita Von Teese dumpade Manson redan innan jul. Utan att han själv visste om det.

Märkte inte att hon flyttade

Hon har nämligen försökt komma i kontakt med honom utan att lyckas.

– Han har inte svarat, säger en vän till New York Post. Hon älskade honom så mycket men han har för många demoner. Han kan inte ens kommunicera med henne längre. Hon försökte berätta för honom att hon skulle ta ut skilsmässa, men hon kan inte ens få tag på honom via telefon. Hon flyttade ut ur huset men han har inte ens märkt det.

Spritproblem

Det senaste året uppges Marilyn Manson ha börjat dricka mer och mer alkohol. Trots supandet har Dita Von Teese försökt få förhållandet att fungera.

Men nu ger hon upp - till slut.

Von Teeses talesperson har avböjt att kommentera saken. Men John Demsey, gruppchef för Estée Lauder som anlitar henne som modell, säger:

– Vi är väldigt ledsna över det här.

Delad katt-vårdnad?

Von Teeses vänner uttrycker sig mer rakt på sak:

– Nu behöver hon åtminstone inte dela makeup med någon.

Marilyn och Dita gifte sig i december 2005 efter att ha varit ihop i sju år. De har två katter, Lily och Aleister, och två hundar, Greta och Eva, tillsammans.

Skilsmässopapper

Tidigare artiklar:

Sandra Wejbro

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!