Paris + Alexander = Bluff!

NÖJE

Klick! synar kärleksbluffen

Efter att ha hängt Paris Hilton, 26, i kjolarna har hela världen fått upp ögonen för de höga kindbenen hos Alexander von Zweigbergk Väggö, 20.

Men nu hoar ugglor i mossen. Klick! synar kärleksbluffen – här är bevisen.

Uppgifter om hur de träffades går isär

Paris kompis Brannon Castleberry, 24, numera även Alexanders manager, vägrar först avslöja hur paret träffades. Om vikingasonens vackra nylle medvetet vallas för fotograferna, varför ska just den lilla pusselbiten hållas hemlig?

David Todd, chef för Paris modellagenturen Nous model, lyfter däremot gärna bladet från munnen. Han säger att Hilton cruisade runt i sin cabriolet när hon fick syn på svensken utanför ett vandrarhem.

Enligt en källa till tidningen In Touch Weekly var Paris inte ens med när Alex blev headhuntad. Först handplockades Alex av en vän, innan han slussades vidare till societetspinglan.

The Sun har nosat upp rykten att paret inte ens träffades i dagsljus, utan på en nattklubb i LA.

Fansen anar något lurt

Flera fans har bloggat om hur de tror att ­romansen med göteborgaren är en bluff. Att Paris plockat upp den vackre ynglingen för en skjuts till de rika och berömdas värld.

”Jag anar något lurt med det här”, säger en bloggare på en fansida.

Det gick väldigt fort

I början av augusti landade Alex för att backpacka. Två månader senare planerar han för en framtid i staterna. Han har speeddejtat Hilton-arvtagerskan i några veckor.

Vännerna är förvånade

Det var många som höjde på ögonbrynen hemma i Kålltorp, när bilderna av det göteborgska pizzabudet och hans världsberömda dejt matades ut i tryckpressarna.

– Han har inte haft några riktiga förhållanden. Han har inte gått hem med Paris Hilton-tjejer här hemma, säger kompisen Martin Cederqvist till Aftonbladet.

– Han brukar inte gå hem med de snygga tjejerna. Ibland överraskar han med sin tjejsmak, säger fotbollskamraten Richard Ramberg.

– Det här är en riktig skräll, säger polaren Hannes Sahlin.

Stora planer för Alex

Paris tycker att Alex är ett säkert modellämne. De första bilderna av den då okände mannekängen togs utanför hennes agentur Nous model management.

Kort därefter sätter Paris sin göteborgare på ett plan till New York för uppvisning hos Ford models. Att dra med sin kavaljer till olika agenturer är också ett sätt att dejta på …

Brannon Castleberry, Paris kompis, är numera Alex manager. Han har enligt egen utsago hjälpt societetspinglan med tidigare ”reklamuppdrag”.

Efter bara några veckor i Paris sällskap smids stora Hollywoodplaner för Alex. Han går i röstträning för att få bort sin svenska brytning och har haft möten med en stjärnproducent.

Paret har redan medverkat i en musikvideo tillsammans.

Den fotosäkra vallningen

Inget smusslande med väskor över ansiktet. Alex nuna är ämnad för fotoblixtarna. Han har tagit voffsingen Tinkerbells roll som ledhund och vallas nu flitigt av Paris på shoppingrundor i Los Angeles.

Vid parets lunchdejt på paparazzitäta The Ivy bad hon fotograferna att särskilt zooma in svensken. Alexander dök också upp i blixtregnet på röda mattan under välgörenhetsgalan Rocks benefit i New York.

Musseltaktiken

En intervju med Alex har börjat kosta stålar.

All kontakt sker via hans agent. Den svenska guldkalven vet sitt värde – och hur man trollar fram stjärndiveskimmer.

Paris dejtar Stavros

För tre veckor sedan sågs Paris hångla i en soffa på nattklubben Area, enligt ett ögonvittne på plats i Los Angeles. Men inte med blågult, utan med det grekiska exkexet och miljardärssonen ­Stavros ­Niarchos.

– De gosade i flera timmar utan att prata med någon annan, säger källan till Klick!.

AV: Catharina Cavalli

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!