Stjärnorna avslöjade – av sin personal

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2011-01-05

De är personerna som kommer närmast. Som känner till stjärnornas sämsta vanor, värsta nojor och konstigaste krav.

Nu avslöjar personalen hur det egentligen går till bakom lyxvillornas stängda dörrar.

Miley Cyrus gillar att blotta sig

Disneytjejen Miley Cyrus, 18, har växt upp och bytt söta klänningar och familjemys mot porriga scenkläder och festkvällar. Till och med hennes practical jokes har blivit barnförbjudna.

– Miley gillar att blotta sig. Hon tycker det är jättekul att chocka sina besökare med bar hud, säger en källa till tidningen Star.

Kardashians tvingar nannyn åka i bakluckan

Realityserien ”Keeping up with the Kardashians” har gett en bra inblick systrarnas galna liv. Men det finns saker som de inte visar upp i tv. För tidningen Star avslöjar en anställd hur systrarna beter sig när kameran är av: Kim, 30, får sin personal att stå vakt utanför huset så att ingen trampar på gräsmattan, Kourtney, 31, tvingar sin nanny att åka i bakluckan på bilen och Khloé, 26, går runt hemma och halsar Cristal medan hennes assistent skickas i väg för att köpa sexleksaker.

En före detta assistent till familjen Kardashian avslöjar även för Star att systrarnas liv styrs av vidskepligheter.

– De tror på gamla skrönor, som att en baby slutar växa om man kliver över den, så Kourtney är alltid på helspänn när Mason ligger på golvet.

Dessutom måste all manikyr ske på dagtid.

– De tror att nagelklippning på natten drar till sig onda andar!

Mariah Carey ligger på soffan och blir matad

Innan Mariah Carey, 40, blev gravid ska hon ha krävt en flaska champagne på kylning bredvid badkaret varje kväll. Men nu har den glamourösa sångdivan bytt bubbel mot mer barnvänliga krav.

– Hon ligger på soffan och blir matad med pizza och glass. Om man spiller något blir hon helt vansinnig, det är nervknäckande, säger en av sångstjärnans anställda till kändistidningen Star.

Britney pratar med babyröst och får utbrott

Sexuella anspelningar, misshandel och vansinnesutbrott – popstjärnan Britney Spears tidigare anställda har inte mycket gott att säga om sin förre arbetsgivare.

I september stämde den tidigare livvakten Fernando Flores, 29, popstjärnan för sexuella trakasserier. Han hävdade att Britney Spears, 29, gått runt naken, kommit med sexuella anspelningar och haft sex inför honom.

Dessutom påstod Flores att han sett henne slå Sean Preston, 5, med ett skärp och ge barnen skaldjur trots att de är allergiska.

Sångerskans läger avfärdade anklagelserna och menade att Flores bara var ute efter pengar och uppmärksamhet. På sin hemsida skrev Britney Spears att sociala myndigheter undersökt hans påståenden om barnmisshandel och lagt ner fallet. Vad gäller sexanklagelserna så väntar de fortfarande på att tas upp i domstol.

Men Flores är inte den enda som spytt galla över hur det går till bakom popstjärnans påkostade väggar. En tidigare assistent berättar för tidningen Star om Britney Spears barnsliga beteende.

– Hon pratar med babyröst och får monstruösa vredesutbrott om hon inte får sin vilja fram. Och hon äter som en tolvåring på semester, tårta till middag är inte ovanligt. Britney beter sig som ett barn i en vuxen kvinnas kropp och hennes assistenter vakar över henne som ett sådant.

Jennifer går runt i minimal bikini

Bakom Jennifer Anistons, 41, lättsamma image lurar en strikt träningsfanatiker med tvångsmässiga rutiner. I alla fall om man får tro en av skådespelerskans tidigare anställda.

– Hon går upp klockan åtta, springer åtta kilometer och tränar yoga varje dag. Om hon inte ser resultat direkt blir hon deprimerad. Hon ställer sig på vågen två gånger om dagen – hon är besatt! säger personen till tidningen Star.

Men den flitiga träningen har också en annan effekt. En annan anställd har avslöjat för tidningen att stjärnan paraderar runt näst intill naken inför sin personal.

– Jen jobbar hårt på sin kropp och älskar att visa upp den. Hon går runt i bara trosor och bh eller minimal bikini.

Jay Z och Beyoncé kräver blommor

Superparet Jay-Z, 41, och Beyoncé, 29, gillar livets goda – champagnefrukostar, hummerluncher och yachtsemestrar. När det gäller lyxlägenheten på Manhattan är de perfektionister. Varje dag kräver de att personalen fyller rummen med färska liljor och orkidéer.

– Det står frukt och dyr choklad överallt. Och när de äter så använder de bara det bästa porslinet, säger en anställd till tidningen Star.

Shiloh vill se döda människor – Angelina är helt med på det

Det har kommit många rapporter om livet bakom kulisserna hemma hos familjen Jolie-Pitt genom åren. Men alla kan sammanfattas med ett enda ord: kaos.

I våras avslöjade en före detta anställd för tidningen Star att väggarna hemma hos familjen var fläckiga av hårfärg och golvet fullt av pizzakartonger och Brad Pitts, 46, använda kalsonger.

I höstas berättade en av parets före detta barnflickor för tidningen In Touch att föräldrarna tappat kontrollen och att barnen bråkar konstant. Och att Angelina Jolie, 35, är långt i från den supermamma hon vill framstå som.

– Hon sitter inlåst på sitt rum och ringer samtal och tillbringar inte alls mycket tid med sina barn.

Nannyn avslöjar också att barnen får se barnförbjudna filmer, att Maddox, 9, både fått köra bil och dricka vin, att Shiloh, 4, ständigt har blåmärken efter slagsmål och att Zahara, 5, svär som en borstbindare.

Den senaste rapporten från familjekaoset kommer från en annan barnflicka som menar att föräldrarnas brist på kontroll gjort att varje infall som den envisa lilla Shiloh får blir lag. Från att bli kallad för John till att samla på döda uppstoppade djur.

– Shiloh sa till sina barnflickor att hon vill se en död människa på nära håll. Brad sa nej, men Angelina är helt med på Shilohs morbida nyfikenhet, säger barnflickan till Star.

Fullt av förbud hos Cruise/Holmes – förutom för dottern Suri

Om Brangelinas hem är kaosets högborg så sägs familjen Holmes-Cruises herrgård vara dess absoluta motsats.

Reglerna är många och ordningen total.

– Tom är mycket noga med renlighet – till och med i sitt privata gym. Inte ens Katie får använda redskapen, säger en anställd till tidningen Star.

Men även om huset är fullt av förbud så finns det inga restriktioner för dottern Suris önskemål.

– Hon har aldrig hört ordet nej. Oavsett om hon vill ha muffins till frukost eller fattiga riddare klockan två på natten så måste personalen ordna det, avslöjar en barnflicka för tidningen Star.

Suri, 4, sägs få allt hon pekar på – inklusive ett lekrum inrett som ett Disneyslott för 680 000 kronor och en diamanttiara för 170 000 kronor. Men däremot har den lilla kändisdottern få jämnåriga lekkamrater att dela de lyxiga leksakerna med.

– Hon ritar teckningar åt sina livvakter och älskar att sminka sina barnflickor. De är hennes kompisar.

Travolta har ett eget rum för sina 102 tupéer

I arbetsbeskrivningen för John Travoltas, 56, assistenter ingår – förutom papperssortering och kaffekokning – att ta hand om hans stora samling tupéer. Skådespelaren har 102 stycken i olika längder, färger och storlekar – så att det alltid finns en som passar om stjärnan går upp eller ner i vikt.

– De har ett eget rum i Johns hus. Det är knäppt, men han gillar att hälsa på och klappa dem då och då. De är hans små skatter, avslöjar en källa för tidningen Star.

Madonna prioriterar träning framför att tillbringa tid med barnen

Popdrottningen Madonna, 52, styr sitt hushåll med järnhand. Enligt tidningen Daily Mail måste hennes assistenter lyda minsta vink – annars råkar de ut för stjärnans ökänt korta stubin.

Både personalen och barnen måste följa en strikt makrobiotisk diet, dricka juice med Kabbalah-vatten och använda desinfektionsmedel, eftersom stjärnan är livrädd för bakterier. Tv och tidningar är förbjudet.

Däremot sägs Madonna inte vara lika noga med att tillbringa tid med sina barn. Medan popstjärnan flänger runt i världen hamnar ansvaret för barnen på deras nannys. Och när hon väl är hemma prioriterar hon träning framför lek.

– Hon går upp, dricker kaffe, tränar yoga i två timmar och sedan konditionsträning och pilates i två timmar. Efter det jobbar hon. Sedan kanske hon tillbringar en halvtimma med sina barn. Madonna sätter alltid sig själv först, säger popstjärnans tidigare kock Eric Ienco till tidningen National Enquirer.

När stjärnans adoptivson David, 5, anlände från Afrika för första gången ska hon enligt Ienco ha lämnat honom tre timmar senare för att gå och träna.

Den lille pojken kom i stället att knyta an till sin australiska barnflicka Angela Jacobsen, 30 – så pass att han började bryta på australiska. Men 2009 hamnade barnflickan och Madonna i konflikt. Jacobsen lämnade in sin avskedsansökan men fick i stället kicken med omedelbar verkan. Enligt Daily Mail var Jacobsen trött på att jobba dygnet runt för en usel lön. Men det sägs att konflikten även handlade om svartsjuka kring att barnflickan blivit mer som en mamma för David än Madonna själv.

– Jag skulle gärna hålla kontakten med David, men det får jag inte, säger Angela Jacobsen till tidningen New Idea.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln