”Vi backar inte för någonting”

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2011-01-14

Ett ögonblick...

... Fredrik Wikingsson, som tillsammans med Filip Hammar krossar allt motstånd på Podcasttoppen.

Fredrik och Filip pratar sig in på toppen.

– Jag tycker det är en jävligt rolig produkt att göra och det är toppen att så många gillar det. Jag hoppas också att det börjar sprida sig hos deras vänner och att det fortsätter att sprida sig så att någon slags podcastvåg sveper in över Sverige.

Varför ska man lyssna på er?

– Det är den mest levande som finns i svensk media just nu, jag ska inte säga att det är det roligaste som finns. ”Solsidan” har ju premiär på söndag, och då får man passa sig för vad man säger, men ”Solsidan” har ju ändå tagit typ ett år att producera och är polerat in i minsta detalj. Här är ett berusande, levande samtal mellan två vänner som njuter av varandras sällskap och många som lyssnar på det här verkar också göra det.

Finns det något som är för känsligt att inte snacka om?

– Det finns inget som vi backar för, så länge vi är ärliga och det är vi alltid, så har vi inga problem med att stå för vad vi tycker. Men ibland kan man känna att ”ska vi snacka om Marcus Birro en gång till? Nä, vi orkar inte”. Då lägger man ner det spontant.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Att jag snart får se Ulf Lundell på en scen igen. Han har varit med en så sjukt mycket och när han börjar må risigt så känner man att jaha. Det har väckt lite tankar i en.

ANNONS