”Sexscenerna med Pattison var en pina”

Witherspoon besviken

Reese Witherspoon tycker att Robert Pattison suger i sängen.

Värsta sexscenen någonsin.

Reese Witherspoon, 35, är inte i extas över sexscenerna med vampyrhunken Robert Pattison, 24, i den nya ”filmen ”Water for elephants”. Anledningen till stjärnans besvikelse är att hennes kavaljer var sjuk under inspelningen av deras kärleksmöten.

– Rob hade troligtvis den värsta och hemskaste förkylningen jag varit med att någon av min motspelare som jag varit tvungen att göra en kärleksscen med har haft i hela mitt liv, säger Reese Witherspoon till sajten Intuchweekly.com.

”Inte sexigt”

Witherspoon har tidigare spelat mot snyggningar som Joaquin Phoenix, Tobey Maguire och Patrick Dempsey. Om de heta scenerna med ”Twilight”-stjärnan Robert Pattison säger hon att det inte var vad hon hade hoppats på.

– Jag måste erkänna att jag blev besviken. Det var inte sexigt. Han snorade och nös hela tiden. Och då pratar jag grönt, infekterat och äckligt snor. Det är inget skämt, säger hon till sajten.

Skönt att spela utan smink

Robert Pattison har sedan dess blivit frisk från sin förkylning och jobbar nu med den sista filmen i Twilight-sagan, ”Breaking Dawn”. Han spelar återigen sin genombrottsroll som vampyren Edward Cullen – men han föredar rollen veterinärstudenten Jacob Jankowski.

– Det är trevligt att kunna ta sig i ansiktet utan att det blir stora märken efteråt, att inte ha en massa smink och kontaktlinser i hela tiden var en helt annan upplevelse, säger Robert Pattison. Det rapporterar sajten femalefirst.uk

”Water for elephants” är ett drama i cirkusmiljö som utspelar under 30-talet. Filmen är regisserad av Francis Lawrence och förutom Reese Witherspoon och Robert Pattison är bland annat Christoph Waltz med i filmen som har primär senare i år.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN