Han är Amandas nya kille

Publicerad 2011-09-10

Då Amanda Jenssen skulle gå på Polarpriset passade hon på att visa upp sin pojkvän Micael Holmberg.

Den forna ”Idol”-deltagaren kysstes öppet på en bar i Stockholm.
Klick! kan nu berätta vem som är Amandas nya flamma.

Förälskelse har drabbat sångerskan Amanda Jenssen, 22. Klick! kan avslöja att den nye mannen i hennes liv är 27-årige Stockholmskillen Micael Holmberg.

Paret har synts tillsammans ute i Stockholmsvimlet flera gånger, bland annat minglade de nyligen hand i hand bland celebriteter då Polarpriset delades ut. Och för ett par helger sedan sågs de förenade i djupa kyssar på en bar i centrala Stockholm.

– De såg väldigt kära ut. De kyss­tes öppet och verkade inte alls ­vilja dölja sin kärlek, säger ett ögonvittne till Klick!
När Klick! når Micael bekräftar han relationen.

– Ja, det stämmer. Men mer än så vill jag inte säga. Jag vill hålla mig utanför det där med media.
 

Amanda slog igenom efter att ha tagit hem andraplatsen i ”Idol” 2007. Hon har sedan dess rönt framgångar med sin musik och vunnit både grammispriser och Rockbjörnar. Sångerskan har tidigare kopplats ihop med rockaren Dennis Lyxzén, 39, som är frontman i bandet The (International) Noise Conspiracy. Paret träffades mellan 2008 och 2010. Dessförinnan dejt­ade hon sångaren Daniel Karlsson, 29. Han deltog i ”Idol” samma år som Amanda, men är kanske i dag mer känd under artistnamnet The Moniker.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln