Han är Amandas nya kille

Då Amanda Jenssen skulle gå på Polarpriset passade hon på att visa upp sin pojkvän Micael Holmberg.
Då Amanda Jenssen skulle gå på Polarpriset passade hon på att visa upp sin pojkvän Micael Holmberg.

Den forna ”Idol”-deltagaren kysstes öppet på en bar i Stockholm.
Klick! kan nu berätta vem som är Amandas nya flamma.

Förälskelse har drabbat sångerskan Amanda Jenssen, 22. Klick! kan avslöja att den nye mannen i hennes liv är 27-årige Stockholmskillen Micael Holmberg.

Paret har synts tillsammans ute i Stockholmsvimlet flera gånger, bland annat minglade de nyligen hand i hand bland celebriteter då Polarpriset delades ut. Och för ett par helger sedan sågs de förenade i djupa kyssar på en bar i centrala Stockholm.

– De såg väldigt kära ut. De kyss­tes öppet och verkade inte alls ­vilja dölja sin kärlek, säger ett ögonvittne till Klick!
När Klick! når Micael bekräftar han relationen.

– Ja, det stämmer. Men mer än så vill jag inte säga. Jag vill hålla mig utanför det där med media.
 

Amanda slog igenom efter att ha tagit hem andraplatsen i ”Idol” 2007. Hon har sedan dess rönt framgångar med sin musik och vunnit både grammispriser och Rockbjörnar. Sångerskan har tidigare kopplats ihop med rockaren Dennis Lyxzén, 39, som är frontman i bandet The (International) Noise Conspiracy. Paret träffades mellan 2008 och 2010. Dessförinnan dejt­ade hon sångaren Daniel Karlsson, 29. Han deltog i ”Idol” samma år som Amanda, men är kanske i dag mer känd under artistnamnet The Moniker.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN