Mänskliga Ken-dockan gripen av polis

Rodrigo Alves, mer känd som ”den mänskliga Ken-dockan”, har hamnat i blåsväder – igen.

Han kickades nyligen från Big Brother-huset.

Och nu har han även gripits av tysk polis.

Rodrigo Alves, 35, har gjort sig känd som ”Den mänskliga Ken-dockan”. Han har genomgått över 60 operationer för att efterlikna platsdockan.

Han har sedan dess medverkat i ett antal realityprogram, nu senast kändisversion av ”Big brother” där han kickades ut från huset efter att ha använt nedsättande ord.

Nu har Rodrigo Alves hamnat i blåsväder igen. Han greps av polis i oktober under en filminspelning i Berlin. Anledningen till gripandet var att han inte kunde identifiera sig, uppger Mail Online.

– Jag filmade ett tv-program för PRO7 German TV network och medan vi filmade blev vårt team stoppat av polis för att de ville titta på våra id-kort, säger han till sajten.

Poliserna ville kontrollera att teamet hade tillstånd för att få filma. Allt var i sin ordning – men Rodrigo Alves kunde inte uppvisa en giltig ID-handling. Slarvet kostade honom en tur till den lokala polisstationen.

– Jag blev gripen för att jag av misstag hade mitt gamla utgångna pass med mig, och inte mitt nya. Det var omöjligt för polisen att identifiera mig via fotot eftersom jag ser så annorlunda ut nu. Någon var tvungen att ta med en kopia av mitt nya pass för att jag skulle släppas, säger han till Mail Online.

Rodrigo Alves har lagt runt sex miljoner kronor för att efterlikna Ken-dockan. Han har bland annat fettsugit sig, gjort nio näsoperationer och lagt in implantat för att se muskulös ut.

De opererar sig för att se ut som kändisarna
Publisert:

LÄS VIDARE