Charlotte Perrelli

Perrelli fick videobevis på makens otrohet

Berättar i självbiografin: ”Jag ville inte hänga en människa som var far till mina barn om jag inte hade bevis för det”

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Chocken kom mitt under Eurovision: bilder och filmer som bevisade otroheterna.

Nu berättar Charlotte Perrelli hur hon fick sin hämnd på Nicola genom att byta ut låsen till det gemensamma hemmet – som hon ägde.

”Grejen var ju att han inte ens ägde sina kläder, dem hade jag köpt. Så illa var det”, skriver hon i självbiografin ”Flickan från Småland”.

Både Charlotte Perrelli, 44, och exmaken har tidigare berättat att det var Nicola Perrellis, 49, otrohet som ledde fram till skilsmässan 2009.

I sin självbiografi ”Flickan från Småland” avslöjar Charlotte nu detaljer om hur hon fick svart på vitt att han vänstrat.

Bevisen fick hon i sin hand i Belgrad samtidigt som hon förberedde sig för att representera Sverige i Eurovision song contest med låten ”Hero” i maj 2008.

”På soffbordet bara en liten bit ifrån mig låg kuvertet med bilderna som inte bara ovillkorligt och för alltid slagit min och hela Nicolas relation i spillror, utan också vänt upp och ner på hela mitt liv”, skriver hon i boken.

Charlotte Perrellis självbiografi ”Flickan från Småland”

Slängde vigselringen i soporna

Och bilderna var inte allt. Charlotte Perrelli skriver hur hon också hade kommit över flera videoklipp som visade att Nicola var otrogen medan hon var bortrest.

I boken skriver Charlotte Perrelli att hon inte vill gå in i detalj på hur hon kommit över bilderna och filmerna, men det framgår att hon velat ta reda på om ryktena hon hört varit sanna.

”Jag hade misstänkt det länge, men jag ville inte hänga en människa som var far till mina barn om jag inte hade bevis för det. Jag ville veta” skriver hon.

Bevisen fick henne att slita av sig vigselringen och slänga den i soporna.

Samma dag som Charlotte Perrelli kom över bevisen var Nicola Perrelli på väg till sin fru i Belgrad. Men där fick han vända redan på flygplatsen efter att Charlottes manager gjort klart för honom att hon fått reda på allt.

Bytte alla lås på huset

Hemma i Sverige hade Charlotte sett till att byta ut låsen på villan som utgjorde det gemensamma hemmet.

”Huset var mitt och jag hade ordnat så att ett låssmedsföretag bytt ut alla lås, och jag hade ringt Securitas och sagt åt dem att bevaka huset”, skriver hon i självbiografin.

– När han landade i Sverige hade jag bytt lås i huset. Då var det bara att slänga nyckeln. En skön känsla, har Charlotte också tidigare sagt till Aftonbladet Söndag.

Enligt självbiografin tvingades Nicola flytta hem till kompisar och senare till sin mamma.

”Grejen var ju att han inte ens ägde sina kläder, dem hade jag köpt. Så illa var det. Han raserade sitt liv totalt. Alla var vi med andra ord förlorare i det här dramat.”

Nöjesbladet har varit i kontakt med Nicola Perrelli som inte vill kommentera sin exfrus självbiografi.

– Mitt liv har gått vidare, säger han.

Nöjesbladet har också varit i kontakt med Charlotte Perrelli som inte vill kommentera mer än det som står i boken.

ANNONS EXTERN LÄNK

Julklappstips! Zlatans nya bok "Adrenalina" släpps snart – förbeställ här!

Sportbladet Shop

Publisert:

LÄS VIDARE

Charlotte Perrelli: ”Kändes som jag skulle dö”

ÄMNEN I ARTIKELN

Charlotte Perrelli

Självbiografi