Hon gör comeback i ”Bonde söker fru” – får ny chans

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Leonora Vilhelmsson fann kärleken i förra årets ”Bonde söker fru”.

Men relationen höll inte.

Nu får hon en ny chans, avslöjar programledaren Linda Lindorff på sin blogg.

– Jag hoppas att jag hittar någon som ser på det lika allvarligt som jag gör. Att det ska vara något livslångt, säger Leonora Vilhelmsson till Nöjesbladet.

En av förra årets stora profiler i ”Bonde söker fru” fann kärleken direkt. Redan i andra avsnittet valde Leonora Vilhelmsson, 41, att hoppa av, då hon förälskat sig i brevskrivaren Louise Eriksson, 28.

Paret förlovade sig, men så i slutet av oktober berättade Leonora att de gått skilda vägar.

Linda Lindorff har under året flitigt uppdaterat vad som händer i Leonoras kärleksliv. I samband med QX-galan i fjol kom de tillsammans.

”Vi pratade om framtiden och hoppet fanns så klart ännu där. Hoppet om att någon gång i livet hitta den rätta”, skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Lindorffs löfte: ”Ska göra allt jag kan”

Där avslöjar hon även att deltagaren får en ny chans.

”Jag kan inte avslöja än varför hon är med när vi ju egentligen redan har våra åtta bönder klara men hon ska vara med – och den här gången hela vägen”, skriver Lindorff på sin blogg och uppmanar folk att skicka in sina kärleksbrev till bonden.

”Leonora är årets revanschbonde och nu ska jag göra allt jag kan för att även hon ska hitta kärleken. Den stora kärleken”.

Haft ett turbulent år

Leonora Vilhemsson berättar för Nöjesbladet att det gått snabbt sedan hon tackade ja till att ställa upp igen. Hon fick frågan av TV4 i måndags, i tisdags spelade de in inför programmet och i dag släpptes nyheten.

Hon säger att det senaste året varit turbulent.

– Det har varit väldigt händelserikt, turbulent och lärorikt. Jag har väl dejtat lite efter men ser hur svårt det är när man lever som jag gör i den här situationen. Och det är en av anledningarna till att jag tackade ja när de ringde och frågade, säger Leonora Vilhelmsson.

– Jag bor på en gård och har min dotter själv. Så jag kan inte åka i väg hals över huvud och träffa folk. Brevskrivarna skriver också med de förutsättningarna, att det finns ett barn här nere och att jag inte är flyttbar. De vet vad som gäller. Så det ser jag som väldigt positivt.

Har du några planer på att göra något annorlunda jämfört med ifjol?

– För det första ska jag vara med hela tiden. Det är tanken. Och ta det lite lugnare, kanske, och träffa de här tjejerna.

Jag uppfattar det som att du inte kommer att hoppa av i andra avsnittet i år?

– Det är nog korrekt uppfattat. De har nog lite hårdare kontrakt på mig detta året, skrattar Leonora.

– Det var som jag sa förra året. Jag går in i detta för att hitta kärleken, det är av egoistiska skäl och ingenting annat. Jag föll pladask för Louise. Och då var jag tvungen att vara ärlig. Jag kunde jag inte göra något annat.

Publicerad:

LÄS VIDARE