Kärlekspakten sprack efter duell

avBenjamin Andrée

1 av 2 | Foto: TV4 PLAY
Pascal Mazza Ramsby och Nicoline Artursson fick mötas i känslosam duell.

Planen ända från början var att få stå tillsammans i en Robinson-final.

Istället fick Pascal och Nicoline duellera mot varandra om den sista finalplatsen.

– Det här är det värsta som kunde hända, säger Nicoline i programmet.

Lyckan var total när turturduvorna Pascal Mazza Ramsby och Nicoline Artursson i förra veckan återförenades i Gränslandet, där de utröstade får en ny chans att ta sig tillbaka till finalen i ”Robinson”.

Efter att Pascal och Nicoline gemensamt röstat ut Jan Bonnevier ur tävlingen så har de båda varit ensamma och fått rå om varandra i Gränslandet.

– Det var väldigt härligt att vi fick ha vår container-hydda för oss själva. Det pirrar lite i magen och det är verkligen en underbar känsla, säger Nicoline.

Men säg den lycka som varar för evigt. När programledaren Anders Öfvergård dyker upp hos dem och förklarar att bara en av dem kan återvända till tävlingen och att de nu ska duellera mot varandra om den sista finalplatsen i ”Robinson” kan Nicoline inte dölja sin besvikelse.

– Det är en riktig klump i magen. Det här är det värsta som kunde hända, säger Nicoline.

Efter en tuff kamp var det tillslut Pascal som vann och därmed säkrade sin plats i final-veckan och får återvända till ”Robinson”. Och Nicoline fick åka hem.

– Jag är alltid positiv och det enda jag känner som är en irritation är att jag tycker att de som är kvar på Robinson-ön är ett gäng förlorare. Jag tycker att det borde vara jag och Pascal tillsammans. Det är det enda som jag tycker känns för jävligt rent ut sagt. Nu får Pascal göra det här för oss båda istället, säger hon.

”Robinson” sänds på TV4 och TV4 play måndag till torsdag klockan 19:30 och söndagar klockan 21:00.

ARTIKELN HANDLAR OM