Malin Berghagen har hittat kärleken igen: ”Inte alls beredd”

Reporter: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Malin Berghagen är nykär.

I en intervju med Hänt berättar hon att engelsmannen Martin Charlton varit ett stort stöd för henne efter sin mammas, Barbro ”Lill-Babs” Svensson, bortgång.

– Han har burit mig genom samtal, vänskap och med sin engelska humor fått mig att skratta massor mellan tårarna, säger hon till Hänt.

Malin Berghagen, 52, är kär igen. Mannen som fått henne på fall är engelsmannen Martin Charlton, 47, som är grundare och ägare till upplevelseföretaget Live it. Hon berättar för Hänt att han varit ett stort stöd genom sorgen efter Barbro ”Lill-Babs” Svenssons bortgång.

– Jag var inte alls beredd på det här. Tre veckor efter att mamma gått bort hamnade vi på en middag tillsammans med vår gemensamma vän Niclas Wahlgren. Jag var inte alls på en plats för att gå in i en ny relation igen. Jag var otroligt ledsen och killarna gjorde sitt yttersta för att lyssna och stötta. Dagar gick till veckor och Martin vek inte av från min sida. Kollade av att jag var okej varje dag. Han hade förlorat sin pappa året innan och det blev samtal om det oväntade och när livet händer, säger Malin till nöjessajten och fortsätter:

– Det finns inga ord för det stöd han varit under den här tiden. Han har burit mig genom samtal, vänskap och med sin engelska humor fått mig att skratta massor mellan tårarna.

1 av 6

Hon berättar för Hänt att hon och Martin Charlton har många gemensamma intressen. I fredags gick de till exempel på Iron Maidens konsert i Stockholm tillsammans, vilket Malin Berghagen förevigade på Instagram. Hon tror att det finns en mening med att de träffats.

– Nu står vi här. Rädda men modiga. Jag är helt säker på att mamma sett till att våra vägar korsades, säger hon till Hänt.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Malin Berghagen, som avböjer att kommentera.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN