Följare rasar mot ”Pretty little liars”-stjärnans Instagram

Uppdaterad 2015-10-12 | Publicerad 2015-10-09

Kritiseras efter val av Halloweenkostym – tvingas be om ursäkt

Skådespelaren Ashley Benson, 25 klädde ut sig till det döda kändislejonet Cecil.

Då blev hennes Instagramföljare vansinniga.

Nu ber Benson om ursäkt - och skyller på sitt management.

Ashley Benson, kanske mest känd som Hanna i tv-serien ”Pretty little liars”, vände sig till sina Instagramföljare för att få råd när hon skulle välja sin utklädnad inför Halloween.

Skådespelarstjärnan publicerade en bild på sig själv utklädd till lejon med texten: ”Hjälp! Kan inte bestämma mig för vilken Halloweenkostym jag ska ha i år. Vad tycker ni om den här Cecil the Lion-kostymen?”.

Älskat lejon

Kostymen föreställde kändislejonet Cecil som dödades av tandläkaren Walter Palmer i somras. Därmed blev han ett kärt lejon för djurälskare över hela världen, som fördömde tandläkarens jakt.

Bensons val av utklädnad fick hennes följare att rasa, skriver E Online. I kommentarsfältet på Instagram kallar flera hennes kostym för ”restpektlös och kränkande”. Hatstormen har fått Ashley Benson att pudla - och be om ursäkt.

”Fick dem att ändra”

Samtidigt skyller hon misstaget på sitt management.

”Bildtexten som postades var inkorrekt och min kostym föreställde inte Cecil. När jag såg det kontaktade jag mitt management som hanterade publiceringen och fick dem genast att ändra den”, skriver hon.

Nu lyder bildtexten kort och gott: ”Vad tycker ni om den här lejonkostymen?”.

ANNONS