”Alla mina kamrater” lägger ner

Av: Frasse Levinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Lägger ner hela sin verksamhet efter ”Kringlans” utbrott

1 av 4
Kristoffer ”Kringlan” Svensson.

”Alla mina Kamrater” lägger ner.

Efterspelet efter ”Kringlans” utbrott blev för mycket.

– Vi ber återigen om ursäkt till de som drabbats av vårt agerande och icke-agerande i detta och då självklart i synnerhet till de som var måltavla för vår gästs uttalanden, skriver gruppen på Facebook.

En vecka har gått sedan Kristoffer ”Kringlan” Svensson fick sitt uppmärksammade utbrott mot Åsa Linderborg och Victor Malm i podcasten ”Alla mina kamrater”. Nu har Martin Soneby, Fritte Fritzson, David Sundin och Nisse Hallberg bestämt sig för att lägga ner ”Alla mina kamrater” helt.

”Som en följd av detta har har vi blivit av med alla våra sponsorer, blivit uppsagda av Acast som distribuerar våra podcasts och efter att folk kontaktat de ställen där vi skulle uppträda och ifrågasatt vår närvaro så tog vi beslutet att ställa in alla kommande liveframträdanden” skriver gruppen på Facebook.

”Vi ber om ursäkt”

I efterspelet av Kringlans utbrott har ”Alla mina kamrater”-killarna kritiserats för att de inte sa ifrån tydligare när ”Kringlan” riktade hot mot både Åsa Linderborg och Victor Malm.

”Vi ber återigen om ursäkt till de som drabbats av vårt agerande och icke-agerande i detta och då självklart i synnerhet till de som var måltavla för vår gästs uttalanden. Vi skötte situationen och den efterföljande kritiken riktigt, riktigt dåligt”, skriver Alla mina kamrater” på Facebook.

Slutar helt

”Alla mina kamrater” meddelar att de ställer in alla sina kommande liveframträdanden, lägger ner sin podcast och upplöser ”Alla mina kamrater” som grupp.

De kommer att spela in ett sista avsnitt där de tar farväl av sina lyssnare. Det släpps onsdagen den 25 november.

Publicerad:

LÄS VIDARE