Brad Pitt

Brad Pitt och Angelina Jolie säljer nu lyxvilla

Av: 

Patrik Jäverbo

NÖJE

Köpte miljonvillan efter stormen Katrina: ”Fick ett bra pris”

Brad Pitt och Angelina Jolie säljer nu en av parets lyxvillor skriver The Hollywood reporter. Paret köpte miljonvillan i New Orelans 2007 efter stormen Katrina för strax över 30 miljoner kronor. Nu har man valt att sälja huset för 44 miljoner kronor.

– Det är ett bra pris, säger mäklaren Nina Killeen.

Brad Pitt köpte villan efter att stormen Katrina drog igenom USA och samtidigt startade stjärnan ett välgörenhetsprojekt för att hjälpa de som drabbats under olyckan och för att kunna återuppbygga delar av det som gått förlorat i stormen.

Villan ligger i New Orelans franska kvarter och är ett trevåningshus med anor från mitten av 1800-talet med fem sovrum och tre badrum.

Paret ska enligt mäklaren Nina Killeen vara nöjda med priset de fått och hon anser att det är en ”bra affär”.

– Det är sålt för ett rättvist pris och det är en bra affär för båda parter, säger hon.

Säljer vingård i Frankrike

Enligt USweekly ska stjärnparet även ha enats om att sälja sitt lantställe och tillika vingård i Södra Frankrike. Ett hus de köpte för nästan 60 miljoner kronor år 2012.

Det har stormat mycket kring paret sedan man berättade att man skulle skiljas till följd av det bråk som ska ska ha startat på ett flygplan mellan Brad Pitt och sonen Maddox. Angelina Jolie gick tidigt ut och sa att hon ville ha ensam vårdnad om barnen, någonting som Brad Pitt inte var nöjd med, efter det har man haft flera möten bakom stängda dörrar. Även FBI är inkopplade på ärendet och har förhört familjen för att reda ut vad som egentligen har skett.

ANNONS

Packa badväskan med Cellbes! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Cellbes SE

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Brangelinas kärleksnäste – där äktenskapet kraschade

ÄMNEN I ARTIKELN

Brad Pitt

Angelina Jolie