Isa kämpade mot tårarna under repet

NÖJE

Nära bryta ihop efter ändringarna i numret

1 av 3 | Foto: Isa Tengblad.

HALMSTAD. Känslorna från den tuffa tiden kom tillbaka.

Isa kämpade mot tårarna under genrepet.

– När jag väl blir jättekär och det går dåligt, då tar jag väldigt mycket stryk, säger hon.

Isa Tengblad, 17, spelade in ”I will wait” under tiden när hon ältade en relation som tagit slut. På scenen under fredagens genrep kom känslorna tillbaka och artisten kämpade mot tårarna.

– Jag blev helt gråtfärdig efteråt. Jag tänker tillbaka på det som inte gick så bra, på att jag ska fokusera framåt och på att det kommer bli bättre när man hittar den rätta. Det blir en nerv på riktigt, det är inget skådespel något av det, säger hon.

Tiden var tuff

Ändringarna i skuggshowen har gett henne utrymme att gå tillbaka till varför hon föll för låten. Men den tiden var tuff för artisten.

– Jag har varit så ganska länge, att jag vill ha något stort direkt. Det har varit mitt problem, att jag inte vågar prova mig fram så mycket, utan när jag väl blir jättekär och det går dåligt, då tar jag väldigt mycket stryk, säger hon.

– Jag har mina ups and downs som alla, i dag är jag hundra procent men det är jag inte jämt. Jag har lätt för att älta grejer, det är något jag måste lära mig, och där hjälper låten. Och det var en period när jag ältade sjukt mycket och bara blickade bakåt istället för framåt.

”Ger så mycket”

Under lördagens direktsändning ska hon försöka hålla känslorna i schack.

– Det är en skräckblandad förtjusning för att jag ger så mycket av mig själv. Risken är att tårarna kommer på scenen, men då får det vara så. Så länge jag kan sjunga tonerna ska det gå bra, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM