Kanye West: Jag älskar Kims nakenselfies

avFelicia Nordlund

NÖJE

Kändisparet om sin inställning till nakenhet

1 av 7

Kim Kardashian visar gärna upp sin kropp.

Nu går hennes man Kanye West ut och uppmuntrar nakenbilderna.

”Jag tror att Kims figur är viktig för henne. Att inte visa den skulle vara som att Adele inte sjöng”, säger Kanye West i en intervju med Harpers Bazaar.

Kim Kardashian, 35, och Kanye West, 39, gör en intim intervju i Harpers Bazaars septembernummer. Där öppnar kändisparet upp sig om både det ena och det andra. Bland annat diskuteras hysterin kring Kims många ”naken-selfies”.

När Kim Kardashian i mars lade upp en bild på sig själv poserande helt naken i sitt badrum på sin Instagram blev reaktionerna många. Hon fick upp emot två miljoner ”gilla-markeringar” och över 340 000 kommentarer under bilden. Nyheten toppade dessutom flera nöjessidor. Allt detta ståhej trots att realitystjärnan dolt sina bröstvårtor och sitt kön med svarta block.

”Jag var faktiskt chockad över de många reaktionerna. När jag hade censurerat bilden med block var jag ju mer täckt än när jag har bikini på mig”, säger Kim Kardashian till Harpers Bazaar.

”Älskar se henne naken”

Kanye West har inga problem med att Kim lägger ut ”naken-selfies” på sociala medier, tvärtom så älskar han det.

"Jag älskar de från sidan, bakifrån, och framifrån. Jag älskar att se henne naken, jag älskar nakenhet och vackra former. Jag tycker det är nästan en renässansgrej, som en modern version av en målning. Jag tror att Kims figur är viktig för henne. Att inte visa den skulle vara som att Adele inte sjöng”, säger Kanye.

Men det är inte i första hand kroppen som Kanye uppskattar med sin fru. När de båda stjärnorna får frågan om vilken kroppsdel de gillar bäst hos varandra säger Kanye:

”Min favoritkroppsdel hos Kim är hennes hjärta”.

Kim säger samma sak om Kanye. ”Och jag har alltid gillat hans ben” lägger hon till.

ARTIKELN HANDLAR OM

Kanye West

Klick!