Här är Alec Baldwins känga mot Trump

Hånade presidentkandidaten i säsongsstarten av ”Saturday Night Live”

I helgen var det säsongspremiär i USA för succéserien ”Saturday Night Live”, och avsnittet gästades inte av någon mindre än skådespelaren Alec Baldwin i rollen som Donald Trump, som inte höll tillbaka i sin kritik mot den amerikanska presidentkandidaten.

Under premiären av nya säsongen av tv-serien ”Saturday Night Live”  så dök en minst sagt oväntad karaktär upp, nämligen Donald Trump. Dock inte i egen hög person, utan porträtterad av den flerfaldigt prisbelönade skådespelaren Alec Baldwin. Även Hillary Clinton närvarade vid den fiktiva debatten, spelad av skådespelaren Kate McKinnon.

Alec Baldwin inledde sin skämtsamma sågning av presidentkandidaten genom att säga att ”Ikväll kommer jag vara bra, jag kommer vara så lugnt och presidentlik att ni tittare inte kommer kunna behärska er”.

”Mördar den här debatten”

Han fortsatte sedan att skoja om bland annat Donald Trumps jobbpolitik, hans planer för den amerikanska ekonomin samt presidentkandidatens uttalanden om afroamerikaner. ”De mördar varandra, på samma sätt som jag mördar den här debatten”, sa Baldwin i sketchen när han imiterade Trump. Skådespelaren gjorde även en stor sak av Trumps senaste utspel, där Trump hävdade att någon avsiktligen gett honom en sämre mikrofon än den Hillary hade under en debatt, vilket gav henne en orättvis fördel.

Rekordhållare

Det här var Alec Baldwins första framträdande i rollen som Donald Trump, en roll som tidigare säsonger av serien spelats av skådespelarna Darrell Hammond och Taran Killiam. Alec Baldwin ska tidigare i veckan ha gått med på att spela presidentkandidaten och är den skådespelaren som varit gäst i programmet flest gånger någonsin med sina sexton framträdande sedan 1990.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN