Åkerman har förlovat sig med ”Walking dead”-stjärnan

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

1 av 2 | Foto: Carolina Byrmo
Jennifer Åkerman och Tom Payne.

Jennifer Åkerman har förlovat sig med ”Walking Dead”-stjärnan Tom Payne.

Nu berättar hon om det romantiska ringbytet för Nöjesbladet.

– Han gick ned på knä och sedan stod vi på Sunset Boulevard med tårar i ögonen.

I somras kunde Nöjesbladet avslöja att svenska filmstjärnan Malin Åkerman, 40, gifter sig nu i december med pojkvännen och skådespelaren Jack Donnelly, 33, på en strand i Mexiko.

Nu har lillasyster Jennifer Åkerman, 29, tagit sin relation med ”Walking Dead”-stjärnan Tom Payne, 35, ett steg längre.

På Facebook skrev hon nyligen att de har förlovat sig, och när Nöjesbladet når Jennifer på telefon från Los Angeles berättar hon om frieriet.

– Vi var på ett hotell i New York och då frågade Tom och jag ville gifte mig med honom. Sedan gick vi ut på stan och hittade en ring som var tvungen att förminskas så de skickade den till LA där vi bor, förklarar Jennifer och fortsätter:

”Tårar i ögonen”

– Det var som en förförlovning i New York. När vi kom till LA överraskade han mig och tog mig till det ställe där vi träffades första gången, en tacobar som vi hängde på efter ett event på Marc Jacobs-butiken på Melrose Avenue för fem år sedan. Där fann vi varandra och dit tog han mig. Det var jätteromantiskt. Han gick ned på knä och sedan stod vi på Sunset Boulevard med tårar i ögonen. När vi kom hem ringde vi våra familjer, säger Jennifer exalterat.

Paret är i full färd med att planera sitt bröllop som antagligen kommer att äga rum i England.

– Vi vill ju gifta oss på en gång, men samtidigt får man lugna ned sig och inte stressa. Men jag letar efter något brittiskt slott just nu. Det är lätt att ta sig till England från både USA och Sverige och jag tror att det blir någon gång i vår eller sommar.

Vad är det bästa med Tom?

– Vi är väldigt lika och har samma syn på livet. Vi hade en tuff start och det tog säkert ett år innan vi möttes på mitten. Jag tänkte att det här kommer aldrig att funka, men nu har vi hittat varandra. Han öppnade upp mina dörrar och jag hans.

Har ni pratat om barn?

– Vi pratar om barn jätteofta. Tom fyller 36 nästa månad och jag är jättesugen på barn, men tajmingen ska vara rätt. Jag skulle säga att inom två år så försöker vi nog skaffa barn.

Jennifer erkänner att både hon och Tom har påverkats av det tuffa klimatet i USA med terrorhot och skjutningar.

Berättar om barnplanerna

– Här i USA är vi rädda för bränder som härom veckan och man är rädd bara man går på bio. Man hör om skjutningar varannan morgon. Sådant vill man inte tänka på när man har barn. Min syster Malin har barn som är sex år och de har security på skolan. Så var det inte i Sverige när jag växte upp, det fanns en vaktmästare typ. Så det finns en tanke att vi kanske bor någon annanstans när det blir aktuellt med barn.

För ganska exakt ett år sedan köpte Jennifer och Tom ett hus i Hollywood Hills tillsammans.

– Vi trivs jättebra och det känns väldigt bra att bygga något tillsammans. Tidigare bodde jag hemma hos Tom, men nu skapar vi något eget.

Medan Tom är skådespelare satsar Jennifer på musiken. Hon har släppt flera låtar och just nu jobbar hon tillsammans med Tom.

– Jag har ett projekt som heter Final Child där Tom sjunger på en låt, ”Hold On”. Det är underbart att kunna jobba med sin partner, det är väldigt enkelt och kul.

ARTIKELN HANDLAR OM