Stjärnan skadad i olycka – tvingas till operation

Ryan Philippe: ”Tack till sjukvårdarna”

Foto: Sportfotodienst/IBL
Ryan Philippe.
NÖJE

Ryan Philippe har brutit benet.

Olyckan var framme under en familjeutflykt, berättar han på Twitter.

– Mitt ben är illa brutet och krävde en operation, skriver han.

Skådespelaren Ryan Philippe har publicerat en bild på sig själv på Instagram där han ligger i en sjukhussäng med brutet ben. Bilden fick fansen att spekulera kring om den uppenbara olyckan inträffat under inspelningen av tv-serien ”Shooter” där han spelar huvudrollen.

På Twitter förklarar Philippe att så inte är fallet. Han bröt benet i en olycka under en utflykt.

”Jag skadade mig inte under ett stunt eller ens nära inspelningsplatsen. Jag är offret i en galen olycka under en familjeutflykt i söndags. Mitt ben är illa brutet och krävde en operation. Men jag kommer att bli fullt återställd, jag är i goda händer och kommer att vara tillbaka snart”, skrev han i en serie Tweets.

Tackar för stödet

Han tackade även för stödet han fått sedan olyckan.

”Tack för alla krya på dig-hälsningar och allt stöd. Ett speciellt tack till sjukvårdarna, de första på plats som hjälpte mig och till sjukhuspersonalen som tar hand om mig nu”.

Den nya säsongen av ”Shooter” består av tio avsnitt. Just nu pågår inspelningen av det nionde avsnittet. Förhoppningen är att alla avsnitt ska hinna spelas in så att premiärdatumet kan stå fast. Dock kommer produktionsschemat ändras, uppger Entertainment Weekly.

”Men främst är vi glada att höra att Ryan mår bra och återhämtar sig”, säger Paramount TV i ett uttalande till Entertainment Weekly.