Vännerna uppger: Hon är Brad Pitts nya kärlek

1 av 6
NÖJE

Brad Pitt dejtar Sienna Miller i hemlighet, skriver The Sun.

Vänner till de båda beskriver flirten som en ”sommarromans”.

– Det är väldigt tidigt, men de är väldigt intresserade av varandra, säger en källa till tidningen.

Brad Pitt, 53, ryktas ha hittat en ny kärlek i Sienna Miller, 35.

Romansryktet blossade upp redan i våras, men nu bekräftar vänner till de båda skådespelarna för The Sun att det finns en flört.

Enligt tidningen stämmer de att de dejtar – men de försöker göra det i hemlighet. Så sent som i helgen sågs de dock mysa med varandra under Glastonbury-festivalen i London.

– Det är väldigt tidigt, men de är väldigt intresserade av varandra och njuter av en kravlös sommarromans, säger en källa till The Sun och fortsätter:

– De är båda fast beslutna att ligga lågt med att vara öppna med relationen. Deras mål är att testa och se vad som händer utan att det ska bli någon publicitet. Det kan lätt avslöjas, så de väntar och ser.

När romansryktena först började spridas, efter att de ska ha setts äta middag tillsammans i Hollywood, avfärdade Sienna Miller dem som ”för förutsägbara och dumma”.

Brad Pitt och Angelina Jolie, 42, skapade stora rubriker i slutet av 2016 när de meddelade att de skulle skilja sig efter tolv år tillsammans. De har sex barn ihop. Sienna Miller bröt upp med Tom Sturridge, 31, 2015. Tidigare hade hon ett förhållande med Jude Law, 44.

1 av 2
ARTIKELN HANDLAR OM