Agnetha Fältskog

Björn: Ringer INTE Agnetha varje nyårsafton

Av: 

Andreas Hansson

Björn Ulvaeus i ”Julhyllning till ABBA”
Björn Ulvaeus i ”Julhyllning till ABBA”

NÖJE

I kvällens dokumentär ser Björn Ulvaeus ut att säga att han ringer Agnetha Fältskog varje nyårsafton.

Men det stämmer inte, säger han själv.

– ”Jag kan inte minnas att vi har ringt varandra på nyårsafton. Däremot brukar jag och Benny prata”, sa han, säger hans presskontakt Görel Hanser.

De äger varje nyårsafton med sin nyårshit.

Och medan världen lyssnar på ABBA:s ”Happy new year” ringer de forna makarna Björn Ulvaeus, 71, och Agnetha Fältskog, 66, upp varandra för ett årligt samtal – åtminstone om man ska tro brittiska ITV:s hyllningsshow ”Julhyllning till ABBA” producerad av Fremantle som sänds i SVT i kväll.

Han börjar med att berätta om exparets jular med den närmaste familjen.

– Vi arbetade aldrig då, utan allt stannade upp. Det var en stor familjehögtid och våra föräldrar kom över till vårt hus. Huset var fullt av vänner och släkt, tomten kom. Jag kommer ihåg alla de jularna, de var så fantastiska, säger han.

”Minns inte att jag ringt Agnetha”

Direkt därpå kommer följande passage:

– Vi brukar ringa till varandra på nyårsafton. Vi pratar då om vad vi har framför oss under det kommande året, säger han. En bild på Agnetha visas sedan.

Men enligt Görel Hanser, talsekvinna för Björn och Benny, stämmer det inte att han och Agnetha har nyårssamtal – möjligtvis var det under intervjun Benny Andersson han pratade om.

– Jag pratade med honom och han sa att han inte minns att han ska ha sagt att han och Agnetha ringer varandra på nyårsafton. ”Jag kan inte minnas att vi har ringt varandra på nyårsafton”, sa han, säger hon.

”Agnetha är en vän”

Björn och Agnetha var gifta mellan 1971 och 1979 och har barnen Christian och Linda ihop.

– Agnetha är en vän nu och någon som jag en gång älskade, som jag har två fantastiska barn med. Benny (Andersson) är en vän jag kan lita på till hundra procent och Anni-Frid (Lyngstad) är så härlig. Alla tre är riktigt goda vänner, säger han i programmet.

Fotnot: ”Julhyllning till ABBA” sänds kl 21:45 i SVT1 i kväll.

ANNONS

Packa badväskan med Cellbes! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Cellbes SE

Shoppa här!

Abba kan göra comeback - som hologram”IS” håller upp halshuggna ABBA-huvuden i israelisk humorshowBjörn Ulvaeus: ”Trodde jag var nära döden”
Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Agnetha Fältskog

Björn Ulvaeus

Nyårsafton

Abba