Hadids ilska mot Gomez – efter hångelbilderna

1 av 5
NÖJE

Håll i hatten nu, detta är rena ”Gossip girl”.

Selena Gomez har knipit sin bästa kompis systers ex – som nu är förbannad och ledsen.

Nu har Bella Hadid avföljt Gomez på Instagram.

Selena Gomez, 24, tycks ha hittat kärleken i Abel ”The Weeknd” Tesfaye, 26.

Men alla är inte glada.

Tesfayes ex Bella Hadid till exempel. Enligt källor till TMZ var hon drivande i uppbrottet, på grund av deras olika scheman och att förhållandet sköttes på distans. Enligt sajten känner hon sig sviken av att Gomez, som är påstått nära vän med hennes syster Gigi, ”gick bakom ryggen” på henne och träffade hennes ex i smyg.

Firade jul och nyår ihop

Men smyg är det knappast längre, sedan Gomez fastnat på en serie hångelbilder med sin nya kavaljer, fotograferat utanför en italiensk restaurang i Santa Monica. Bilderna fick Bella att reagera med avsky – och avfölja Gomez på Instagram.

Enligt uppgifter till TMZ har Gomez och Tesfaye träffats i två månader, och umgåtts under jul och nyår. Både Gomez och Hadid uppges vara med i Taylor Swifts inre krets vilket gjort att Hadid känt sig sviken av Gomez.

”Har funnits på hans radar”

– Bella är inte över The Weeknd. Hon älskar honom fortfarande. De är vänner, men hon är bitter över flörten med Selena. Hon var inte glad när skvallret började spridas. Det sårar henne att se Selena sådär med hennes snubbe. Hon känner fortfarande att de hör ihop på ett sätt, säger en källa till E! News.

Weeknd ska dock ha spetsat ögonen över sångerskan tidigare.

– Abel har alltid varit svag för Selena. Han tycker hon är otroligt talangfull och sexig. De började prata före storhelgerna, men hon har varit på hans radar förr. De är på samma nivå och gillar varandra. De skyndar långsamt och lär känna varandra, säger källan till E! News.