Måns Zelmerlöw säljer lyxlägenheten: ”Där magin skapas”

avLeo Pettersson

Måns Zelmerlöw säljer nu sin lyxlägenhet på Kungsholmen.

Vindsvåningen säljs av tv-mäklaren Niklas Berntzon.

”Man kan se i Måns ögon att det har hänt mycket i hans liv just här”, skriver han i ett mejl till Nöjesbladet.

1 av 8
Måns Zelmerlöw säljer sin lyxlägenhet.

Det har blivit dags för Måns Zelmerlöw, 31, att säga hej då till sin lyxvåning på Kungsholmen. Annonsen för lägenheten lades ut på fredagen och utgångspriset ligger på strax under tio miljoner kronor.

Tv- och kändismäklaren Niklas Berntzon, 45, som är vd på bolaget ESNY, är den som säljer objektet. Han beskriver det som en ljus och väldigt lyxig våning.

”Sen har du kanske coolaste ytan som är ett jättestort loft där Måns vänner sover när de är på besök, med utsikt ner över middagsbordet, vardagsrummet och Måns flygel. "Där magin skapas"”, skriver han i ett mejl.

Kommer inte att vara med i tv

Han har svårt att se att lägenheten ska vara svårsåld och gissar på att det blir många visningar.

Försäljningen kommer dock inte att vara med i tv-programmet ”Toppmäklarna” som Berntzon spelar in tillsammans med Fredrik Eklund, 40.

”Säsong 3 har inte börjat spelas in ännu, men annars hade det såklart varit ett huvudnummer. Måns är bra för affärerna! Till och med mina tonårsdöttrar tycker att jag är cool denna vecka. Men det går väl över.”

Måns känner vemod: ”Förstår honom”

Redan nu har intresset varit stort och en av de första som ringde på annonsen var en annan känd svensk artist. Vem det var vill Niklas Berntzon inte avslöja.

Har Måns uttryckt vemod över att sälja?

”Ja, och jag förstår honom. Bostaden är otroligt social, perfekt för härligt häng med många vänner. De som har mycket minnen i sina bostäder har alltid svårt att skilja sig från dem. Man kan se i Måns ögon att det har hänt mycket i hans liv just här.”

ARTIKELN HANDLAR OM