Skådisen är oigenkännlig på påskselfien

1 av 3
NÖJE

Under helgen önskade flera kändisar sina fans en glad påsk genom social medier.

Men en selfie fick fansen att reagera lite extra.

”Jag känner inte igen dig mannen”, twittrade ett fan som svar på bilden.

Under påskhelgen postade en av Hollywoods mest kända ansikten en selfie på Twitter, men personen på bilden kändes inte riktigt lika bekant som vanligt. Många fans fick ta en väldigt lång titt innan de kunde se vem den omtyckte skådisen var. På bilden har han ett stort grått skägg, halvlångt hår, och håller i en liten kanin och en morot. I texten önskar han sina följare en glad påsk.

”Jag var tvungen att titta på bilden i fem minuter innan min hjärna förstod att det här är Jim Carrey”, twittrade ett fan som svar till bilden.

Och hans fan hade rätt. Det är Jim Carrey, 55, som syns på selfien. Han har sedan flera år tillbaka burit skägg, men någonting gjorde det väldigt svårt att känna igen ”Dum & dummare”-skådisen.

Låg profil sedan flickvännens död

Han har hållit en låg profil den senaste tiden sedan hans flickvän, make-up artisten Cathriona White, då 30 år, tog livet av sig i september 2015. De var tillsammans från och till i tre år, rapporterar Daily Mail.

Kort efter hennes fickvännens död hade han fortfarande en bra relation med hennes familj, och besökte dem i hemmet på Irland efter dödsfallet. Han var även med och bar kistan under hennes begravning.

Men Cathriona Whites mamma och mammans make valde sedan att stämma Jim Carrey efter hennes död. De anklagar Jim Carrey för att ha gett dottern de receptbelagda medicinerna som hon tog sitt liv med. Målet har ännu inte fått någon slutgiltig dom i Los Angeles domstol, rapporterar Daily Mail.

ARTIKELN HANDLAR OM

Jim Carrey

Påsken

Fans