Ny kärlekslycka för TV-bonden

1 av 2
Per Sundin var med i ”Bonde söker fru” 2016.

avMathilde Albinsson

NÖJE

Det blev ingen långvarig kärlek efter ”Bonde söker fru”.

Men skogs- och fårbonden Per Sundin, 56, har hittat en ny dejt.

– Det var ett fruntimmer som jag fått kontakt med genom en dejtingsida, säger han till Hänt.

Per Sundin, 56, sökte kärleken i TV4:s ”Bonde söker fru”. Och visst sa det ”klick”. Han och Carola Kolenda, 50, fann varandra och blev ett par.

Men när sommaren började lida mot sitt slut och tv-teamet lämnat gården, falnade kärlekn.

Per Sundin fick dock blodad tand efter sin medverkan i programmet. Och nu har han gett sig ut i dejtingdjungeln igen, berättar han för Hänt.

– Det har varit ganska bra fart i dejtandet. Det känns som att proppen lossnade när jag var med i "Bonde söker fru". Det gällde att komma över nån sorts seghet och det gjorde jag då, tror jag. Jag är inte fullt så skärrad när jag ska iväg på dejt, säger han till sajten.

Gick på långdejt

Att han numera är ett känt ansikte har gett honom en bra skjuts, förklarar han, dagar efter att han varit på en lyckad dejt.

– Det var ett fruntimmer som jag fått kontakt med genom en dejtingsida, men hon kände igen mig från programmet. Hon hade tänkt redan första gången hon såg mig att det verkar vara en trivsam karl. Och det verkar hon tycka fortfarande. Det blev en riktig långdejt. Vi träffades vid tiotiden och jag for från henne vid sjutiden. Vi fikade och vi åt och vi pratade, säger han till Hänt.

Paret har dock 12 mil mellan sig. Men Per Sundin ser med gott mod på avståndet.

– Hon är inte bonde, men har ett stort djurintresse och hon gillar karlar med humor. Så på det viset stämmer det bra.

ARTIKELN HANDLAR OM