Anders Borgs fina kärlekshyllning till Dominika Peczynski

avAlexandra Carlsson Tenitskaja

NÖJE

Powerparet Anders Borg och Dominika Peczynski förlovade sig på fredagen under en kärlekssemester i Rom.

Nu hyllar den före detta finansministern sin fästmö i ett känslosamt inlägg på Facebook.

– Dominika Peczynski är mitt hjärta, skriver Anders Borg.

1 av 3

Paret anlände till Rom för några dagar sen. På fredagen slog Anders Borg till under ett restaurangbesök och gick ned på knä.

– Så tycker jag att man får göra, lite traditionalist får man vara, och dessutom är det inte skottdag nu. Det är helt fantastiskt att vi gjort det i Rom som symboliserar evighet, det var väldigt bra val av honom, sa Dominika Peczynski tidigare till Nöjesbladet.

Hon berättar också att ringen som ex-finansministern räckte fram under frieriet är över hundra år gammal och har ett smalt band med en rund sten.

Paret offentliggjorde sin förlovning i en Facebookstatus full med romantiska bilder från ögonblicket.

”En upplevelse för livet”

Och den härliga post-frierikänslan verkar hålla i sig. På lördagen skrev Anders Borg en kärlekshyllning till sin nyblivna fästmö och staden där de tillsammans tog det stora steget:

”Att förlova sig med den man älskar och att möta Rom har varit en upplevelse för livet. Kärleken är verkligen störst av allt. Dominika Peczynski är mitt hjärta!”.

Paret har ännu inte hunnit sätta någon bröllopsdatum.

– Vi har inte haft så lång tid att prata om det än, man måste ju förlova sig först. Och man måste inte gifta sig inom ett år, det är inte lag på det. Men det är klart att vi får börja tänka på det nu, säger Dominika Peczynski.

ARTIKELN HANDLAR OM