Thomas Petersson

Komikern Thomas Petersson har gift sig – efter elva år

Av: 

Jakob Meijer

NÖJE

Skådespelaren och komikern Thomas Petersson, 54, och Anna-Karin Palmgren, 41, kan numera kalla sig för äkta makar.

På lördagen sa de nämligen ja till varandra.

– Folk skrattade och grät om vartannat, säger Thomas Petersson om bröllopet.

Det är en sliten men glad Thomas Petersson som svarar när Nöjesbladet når honom morgonen efter den stora dagen.

– Vi kom i säng klockan tre på morgonen, säger han och skrattar.

Skådespelarparets bröllop ägde rum på Svarta Örnshuset i hemstaden Halmstad, där den närmsta släkten och vännerna samlats. Bland gästerna syntes bland andra kollegorna Carina Lidbom och Annica Andersson.

– Vi har varit tillsammans i elva år. Man kan därför tro att det inte skulle bli så, men både vi och gästerna var mycket tagna, säger Thomas Petersson.

– Vi hade skrivit våra egna löften. Det var en minnesvärd stund med stora känslor. Folk skrattade och grät om vartannat. Men så måste det vara, det måste vara vi.

”Inte längre i synd”

Thomas Petersson som slog igenom som komiker i ”Släng dig i brunnen” på 1990-talet, tog under dagen tillfället i akt att skoja lite med sina följare på Instagram.

”Då var det klart. Inte längre i synd”, skriver han.

Han har även lagt upp en bild på sig själv tillsammans med sin brud och sina barn, som han har sedan ett tidigare förhållande, Konrad, 25, och Klara, 21.

Dröjde elva år

Att påstå att paret valt att skynda långsamt när det kommer till förlovning och bröllop är ingen överdrift.

Först efter sju år, i samband med en semester i New York, förlovade de sig. Och det dröjde alltså ytterligare fyra år innan de gifte sig.

– Jag har varit gift tidigare och då gick allt oerhört snabbt. Det tog tre månader till förlovning och sju månader till bröllop. Vi har tagit det lite lugnare och njuter av varje steg för sig. Och det blir bara bättre. Vi njuter av varje dag och varje år.

Träffades genom teatern

Thomas Petersson har genom åren varit med i populära program som ”Time out” på TV4 och under flera år turnerade han även med ”Diggiloo”.

Petersson har även synts i flera farser. Och det var genom teatern som han och Anna-Karin Palmgren träffades.

”Ska frossa i bröd”

Framöver får jobben vänta. Det dröjer till höst då vi får se Thomas Petersson på Lisebergsteatern med föreställningen ”Minns du mig”. På söndagen drar de i väg på bröllopsresa, tillbaka till landet där de förlovade sig. Las Vegas, Los Angeles och San Francisco står på programmet de närmsta veckorna.

Men först väntar en stadig frukost, berättar Thomas Petersson.

– Vi har inte ätit kolhydrater på några veckor nu. Anna-Karin har inte ätit det på hela våren för att komma i brudklänningen, så nu ska vi frossa i bröd och frukost och bara njuta.

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och skönhet - handla allt för sommaren hos MEDS.

MEDS

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för kändisarnas ex

ÄMNEN I ARTIKELN

Thomas Petersson

Bröllop

Carina Lidbom

Halmstad