Anitha Schulman om nya kärleken: ”Jag är ihop”

Publicerad 2017-05-10

Anitha Schulman, 38, har hittat kärleken på nytt.

I podcasten ”Lillelördag” berättar hon att hon har en ny relation.

– Jag är väldigt lycklig med honom, säger hon

I mars berättade poddaren och entreprenören Anitha Schulman att hon träffade en ny man efter skilsmässan från Calle Schulman, 37. Nu har dejterna utvecklats till ett stadigt förhållande.

I podcasten ”Lillelördag”, som hon har tillsammans med vännen Ann Söderlund, avslöjar Anitha att hon inte längre är singel.

– Jag är ihop, säger hon.

”Känns väldigt, väldigt bra”

Relationen har utvecklats i sakta mak, eftersom hon inte velat hasta in i något nytt efter skilsmässan.

– Vi skyndar långsamt. Vi har tagit det väldigt, väldigt försiktigt och jag är väldigt glad för det. De personer jag har varit ihop med innan har man typ flyttat ihop med efter en vecka eller två. Här har vi tagit det sakta och försikigt. Det har inte alls varit självklart på något sätt. Vi har verkligen inte varit självklara, säger hon och fortsätter:

– Det känns väldigt, väldigt bra. Jag är väldigt lycklig med honom.

På kärleksresa i Rom

I podden har Anitha Schulman tidigare berättat att hon och hennes nya kärlek bland annat rest till Rom tillsammans. Men hon har inte velat visa upp honom i sociala medier.

– Jag är som sagt väldigt mån om att skydda mitt privatliv just nu. Jag vill inte att mina barn ska råka ut för någonting som de inte behöver ha någonting med att göra. Jag introducerar ingen person i mitt liv som inte behövs där rent fysiskt, sa hon då.

I december förra året berättade Anitha och Calle Schulman på Instagram att de bestämt sig för att separera. Kort därefter bekräftade Calle att han hittat kärleken på nytt i Sandhra, 29.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Anitha Schulman, som inte vill kommentera relationen ytterligare.

ANNONS