Bianca Ingrosso attackerad på stan: Sa att jag var vidrig

Stoppad av äldre kvinna i Stockholm: ”Började gråta framför massa folk”

Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso blev kallad för vidrig och konstig av en främmande kvinna på stan.

På sin Instagram berättar influencern om den obehagliga upplevelsen.

– Där stod jag kvar och började gråta framför massa folk, skriver hon.

Det är inte bara på sociala medier som Bianca Ingrosso, 26, får ta emot hat av sina följare. På sin Instagram skriver hon att hon på lördagen stoppats av en främmande kvinna på stan, som kallat henne för ”vidrig” och ”konstig”.

”Går utanför Grodan och blir stoppad av en äldre kvinna som kommer fram med ett leende varpå jag stannar och får då höra hur illa hon tycker om mig, hur mycket jag har förändrats till det sämre, att jag är så vidrig och konstig och hur länge hon tänkt på detta och velat säga detta till mig”, skriver hon och fortsätter:

”Och där stod jag kvar och började gråta framför massa folk. Men detta ska inte förstöra min dag nu men när de äldre vuxna människorna kommer fram, då får man fan en chock alltså.”

I ett senare inlägg tackar Bianca för den kärlek hon fått av sina följare efter inlägget.

”Var inte meningen att lägga upp som att jag tycker synd om mig själv för det var absolut inte syftet. Jag är bortskämd med all den kärlek ni ger mig och jag ser er allihop”, skriver hon.

Inte första gången

Benjamin Ingrosso, 23, var snabb med att stötta systern på sin Instagram.

”Hur svårt ska det vara att vara snälla mot varandra. Jag hade inte varit den jag är i dag om du inte hade funnits i mitt liv Bianca. Jag älskar dig mest av allt”, skriver han.

Det är inte första gången Bianca blivit attackerad på stan av ilskna följare. I början av mars stannade en arg man henne, vilket hon skrev om på sin Instagram.

”Fram kommer en man i 40-årsåldern och med arg ton säger han 'Jag vet sanningen om dig. Jag vet hur du är. Du är en oärlig person man inte kan lita på'. Det att jag faktiskt började gråta. Att folk på riktigt hatar mig så pass mycket att man väljer att gå fram mitt på ljusa dagen när jag myser med mina hundar”, skrev hon då i en Instagram-inlägg.

Hon har tidigare pratat öppet om hatet på sociala medier, som uppmärksammades i TV4:s ”Talang” där hon satt i juryn.

Aftonbladet har sökt Bianca Ingrosso.


4,5 milj jackpott på Europatipset – följ expertens system här
Publisert:

LÄS VIDARE