Paradise hotel

”Det var jobbigt att kasta kulan”

Av: 

TT

NÖJE

Diana Moseni och Sebastian Månsson var rivaler under hela vistelsen i "Paradise hotel", men hamnade som ett av två par i finalen. Nu har de funnit varandra – trots att Sebastian Månsson svek henne i finalen.

Kulan som båda finalisterna ska hålla i för att få dela på prispengarna slängde Sebastian Månsson i backen på 150 000-kronors-nivån. De övriga deltagarna fick dela på 350 000 kronor och Diana Moseni fick åka lottlös hem till Sverige.

– Trots att det var Diana som jag hade spelat emot hela tiden så var det jobbigt att kasta kulan, säger han.

Diana Moseni å sin sida tog själva slutceremonin med ro. Mest sviken känner hon sig av sin förre partner Patrik Ekblom, som precis innan finalen bytte ut henne mot Tanja Ingebretsen Kallin.

– Jag önskar bara att han hade förvarnat mig om att han skulle välja min bästa vän. Jag fick höra det från flera olika håll av andra deltagare, att han skulle välja bort mig under finalveckan, men jag valde att inte tro på det.

Sebastian Månsson fyller i:

– Han fuckade bara upp för sig själv. Han trodde han skulle få fler röster med Tanja, men han hade nog faktiskt fått fler röster med dig.

Sebastian Månsson och Diana Moseni röstades fram som vinnare av höstens upplaga av "Paradise hotel".

Foto: Amir Nabizadeh/TT

"Ingen bra relation"

Att de båda spelat på olika sidor under säsongen gjorde att det var först i slutet som de svetsades samman.

– Vi två var nog de enda som inte hade en bra relation inne i huset och jag vet ärligt talat inte varför egentligen, säger Sebastian Månsson.

TT: Är ni nöjda med hur ni framställs i programmet?

– Jag är inte nöjd. Det enda de tar med från mig är att jag spelar hårt. Redan i mina första intervjuer säger jag att jag är här för att spela. Det är inte vi deltagare som bestämmer hur vi ska introduceras i programmet, utan jag kom dit och de hade satt upp ett pokerbord och då förstod jag "okej de vill att jag ska vara en spelare", säger Sebastian Månsson.

Diana Moseni påpekar att hon var en av dem som snackade mest taktik, men att produktionen valt att klippa bort det till förmån för känslomässiga reaktioner.

– De tog bara med när jag gråter. Det jag tror att folk inte förstår är hur otroligt aktiv du måste vara. Man kan inte gå och lägga sig i en--två timmar, för då riskerar man att åka ut. Det är ingen dans på rosor utan mycket alkohol och väldigt lite sömn.

Upplagt för girighet

Upplägget där de andra deltagarna får komma tillbaka och rösta på det par de tycker ska vinna tar fram folks giriga sidor, det är Sebastian Månsson och Diana Moseni överens om.

– Jag tycker att det är synd att det är upplagt så att folk bara ger en röster för att man ska kasta kulan, så att de ska få tjäna på det. Den regeln borde inte finnas, säger Diana Moseni.

En annan regel de båda uttrycker att de saknar är möjligheten att spela med någon av samma kön.

– Jag sade redan första veckan, det hör man i programmet, att "Jag vill helst stå i en parceremoni med Malte", säger Sebastian Månsson.

Diana Moseni säger att hon hade valt Tanja Ingebretsen Kallin framför någon av killarna.

– Det känns lite gammaldags att det ska vara tjej och kille. Jag och Tanja kämpade tillsammans från dag ett och stöttade varandra.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sommarshop hos Gina Tricot! Klicka hem årets hetaste trender här.

Gina Tricot

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för deltagarna i ”Paradise hotel” 2020

ÄMNEN I ARTIKELN

Paradise hotel