Lily Allen

Lily Allen har gift sig med ”Stranger things”-stjärnan David Harbour

Vigdes av Elvis-imitatör i Las Vegas

Av: 

Petter J Larsson

Lily Allen och David Harbour.
Lily Allen och David Harbour.

NÖJE

Lily Allen och ”Stranger things”-stjärnan David Harbour har gift sig.

Måndagens ceremoni ägde rum i ett litet kapell i Las Vegas.

Stjärnparet vigdes av en Elvis-imitatör, skriver The Sun.

På tisdagen kom nyheten att Lily Allen, 35, och ”Stranger things”-stjärnan David Harbour, 45, ansökt om äktenskapscertifikat i Las Vegas. Nu har paret gift sig i USA:s nöjesmecka – med en Elvisimitatör som vigselförrättare, skriver The Sun. Ceremonin i måndags ägde rum i Gracelands Bröllopskapell, döpt efter Elvis Presleys hem, med plats för uppemot 30 personer.

Sedan kapellet grundades för 70 år sedan har det besökts av stjärnor som Johnny Depp, Jay Leno, Leslie Mann – och Elvis Presley själv. Där gifte sig Jon Bon Jovi 1989 med sin fru Dorothea och där förnyade artisten Billy Ray Cyrus och skådespelerskan Andie McDowell sina äktenskapslöften.

Sågs med diamantring

Bröllopsryktena hade tagit fart några dagar tidigare när Lily Allen setts med en diamantring på fingret, vilket fått fans att börja spekulera i att paret förlovat sig.

Lily Allen.

Emmybelönade Harbour var med i ”Brokeback Mountain”, Bondfilmen ”Quantum of solace” och superhjältefilmen ”Hellboy” innan han slog igenom på riktigt som Jim Hopper i ”Stranger things”.

Det var under en teaterkväll i London i augusti i fjol som han och ”Smile”-sångerskan för första gången syntes ute som ett par. Då hade det bara gått några månader sedan Harbour och exet Alison Sudol, känd från ”Fantastiska vidunder”-filmerna, gått skilda vägar.

Nykter i ett år

Harbour har precis som Allen brottats med alkoholism, men har nu varit nykter i över 20 år. I slutet på juli firade den brittiska sångerskan sin nya, mer hälsosamma livsstil – som började i samband med att hon träffade Harbour.

”Stranger things”-stjärnan David Harbour.

”Ett år helt nykter,” skrev Allen på Instagram.

”Jag är så tacksam för min hälsa och min glädje.”

Allen behöll vid vigseln efternamnet Cooper från sitt tidigare äktenskap med Sam Cooper, en brittisk inredare och byggare. Paret gifte sig 2011 och fick döttrarna Ethel, 8, och Marnie, 7, innan de fem år senare skilde sig.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sprid julkänsla med de vackraste julblommorna! Skicka blombud med Interflora här!

Interflora

Publisert:

LÄS VIDARE

Lily Allen och David Harbour har skaffat äktenskapscertifikat

ÄMNEN I ARTIKELN

Lily Allen

David Harbour

Stranger things (tv-serie)

Las Vegas