Justin Bieber försvaras av hustrun Hailey Bieber – efter elaka ryktena

Modellen slår tillbaka: ”Lögn”

Justin och Hailey Bieber på årets MET-gala.
Justin och Hailey Bieber på årets MET-gala.

Det sprids envisa rykten på sociala medier om att Justin Bieber inte behandlar hustrun Hailey Bieber väl.

Rykten som modellen nu avfärdar.

– Det är så långt ifrån sanningen, säger hon i en intervju.

Det är under en längre tid som artisten och superstjärnan Justin Beiber, 27, anklagats på sociala medier som Tiktok och Twitter för att behandla hustrun Hailey Bieber, 24, illa. Ihopklippta videosnuttar har spridits där folk fritt har tolkat det som att han skriker på henne eller puttar undan hennes hand när hon vill hålla om honom offentligt.

”Raka motsatsen”

Nu slår Hailey Bieber tillbaka. Modellen berättar i artisten Demi Lovatos podd ”4D with Demi Lovato” att ryktena är helt felaktiga.

– Det finns så många historier om mig, om honom, om oss tillsammans, säger hon i podden och fortsätter:

– Det finns en stor fet historia som sprids om att ”Justin är inte snäll mot henne och han behandlar henne illa”. Det är så långt ifrån sanningen. Det är raka motsatsen.

”Aldrig varit mer besatta av varandra”

Hon säger att hon har tur som har en man som är väldigt respektfull mot henne och som får henne att känna sig speciell varje dag. Hailey Bieber säger också i podden att de som känner paret personligen skulle säga samma sak.

– Lögnen är att ”de är eländiga i sitt förhållande” och sanningen är att vi bokstavligen aldrig har varit mer besatta av varandra och vi har så roligt tillsammans. Man måste omge sig med människor som påminner en om det.

Publisert:

LÄS VIDARE