Henrik Zetterberg

Paret Zetterberg säljer lyxvillan i Mölle för 28 miljoner

Emma Zetterberg: Mölle kommer alltid vara en speciell plats för oss

Av: 

Agneta Elmegård

Paret Zetterbergs lyxvilla i Mölle.
Paret Zetterbergs lyxvilla i Mölle.

NÖJE

2014 hittade Emma och Henrik Zetterberg sina drömmars hus i anrika badorten Mölle i Skåne. Prislappen var då 10,5 miljoner. Nu säljer de huset för 28 miljoner.

– Ja, vi säljer vårt underbara sommarställe i Mölle. Vi köpte en stor gård utanför Ängelholm när vi flyttade hem från USA och känner att det är där vi vill vara, säger Emma Zetterberg.

På husets terrass i Mölle kan de sitta ostört och se när solen går ner i Öresund. Se flyttfåglarna ta riktning mot Skanör. Men nu är det slut med det för Emma och Henrik Zetterberg har bestämt sig för att sälja villan. Men beslutet har inte varit lätt.

– Mölle kommer alltid vara en speciell plats för oss då vi 2010 gifte oss där, men vi behåller vår fina baguetteria i hamnen, säger Emma Andersson.

Paret Zetterbergs lyxvilla i Mölle.

”Storslagen havsutsikt”

Villan på 326 kvadratmeter beskrivs som ”magnifik med högt fritt läge, helt insynsskyddad tomt och storslagen havsutsikt”.

– Det är ett fantastiskt hus. De har gjort ett gediget arbete sedan de köpte det 2014. Det är ett trevligt läge längst in på en lugn återvändsgata med ett väldigt tryggt privat läge. Havssidan och trädgårdssidan är helt privat och med full havsutsikt från alla plan, berättar Linda Wahlberg, ansvarig mäklare på Valvet Mäklarfirma i Ängelholm.  

Huset som är byggt 1945 har åtta rum, vara sju är sovrum. Det är utbyggt i flera etapper och arkitektfirman Chahrour Huhtilainen A+D som senast utformat tillbyggnaden ska ha haft tankar om Kaliforniens Hillside homes, enligt mäklarfirman. Investeringar och materialval har drivit upp prislappen.

– Sedan villan köptes har den byggts om och till så det är stora förändringar som gjorts de senaste åren. Det är nedlagt mycket arbete och pengar i huset så det är helt korrekt värderat, kommenterar Linda Wahlberg.

Badrummet.

Lämnade Detroit 2019

Det var först 2019 som paret flyttade tillbaka till Sverige efter många år i Detroit där Henrik ”Zäta” Zetterberg spelade ishockey och de sålde då lyxhuset i Detroit med utgångspriset 46 920 000 svenska kronor. 2020 öppnade paret fiket, Baguetteria 2020, i Mölle och under pandemiåret utökades verksamheten med take away-filial i Ängelholm och serveringsvagnar i Vejbystrand och Båstad.
Enligt mäklarfirman finns det ett högt intresse för den unika lyxvillan.

– Jag är på gång med visningar och vi är mitt inne i en säljprocess nu. Det är både svenska och internationella intressenter på det här objektet, berättar Linda Wahlberg.

ANNONS

Packa badväskan med Cellbes! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Cellbes SE

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för ”Husdrömmar”-deltagarna 2022

ÄMNEN I ARTIKELN

Henrik Zetterberg

Emma Zetterberg

Mölle

Ängelholm