Nicole Kidmans hemliga förlovning med Lenny Kravitz

avMathilde Albinsson

1 av 2 | Foto: Richard Shotwell / TT NYHETSBYRÅN
Nicole Kidman.

Det hade kunnat bli bröllop.

Men i stället förblev förlovningen mellan Nicole Kidman och Lenny Kravitz hemlig.

Fram till nu.

Nicole Kidman och Lenny Kravitz dejtade mellan 2003 och 2005. På ytan verkade romansen vara flyktig, men nu visar det sig att de faktiskt var förlovade.

Nicole Kidman avslöjade förlovningen i en intervju med magasinet The Edit. Skådespelaren besvarade en fråga om att hon nyligen arbetat med Lenny Kravitz dotter, Zoe, i kommande tv-serien ”Little Big Lies”.

– Jag kände Zoe för att jag var förlovad med hennes pappa, sade Nicole Kidman och erkände samtidigt att hon fortfarande har känslor för honom.

– Jag älskar Lenny, han är en toppenkille.

Det ryktades att Nicole Kidman och Lenny Kravitz var förlovade när de sågs som ett par. Det har dock aldrig bekräftats – förrän nu.

Nicole Kidman var dock nära att avslöja deras hemliga band i en intervju med E! 2007, när hon pratade om en ex-pojkvän som hon nästan gifte sig med någon gång i perioden mellan hennes uppbrott med Tom Cruise och giftermålet med Keith Urban.

– Det var helt enkelt inte rätt. Jag var inte redo. Vi var inte redo, sade hon då.

Att det skulle ha varit Lenny Kravitz hon menade var dock inte helt självklart. Vanity Fair skrev till exempel 2007 att skådespelaren varit romantisk involverad med både artisten Lenny Kravitz och filmproducenten Steven Bing efter hennes brytning med Tom Cruise.

Nicole Kidman är gift med countrysångaren Keith Urban sedan 2006.

ARTIKELN HANDLAR OM