Nikki Amini slår tillbaka mot Clabbe: ”Väx upp”

Ilsknar till över förra jurymedlemmens kommentar

avLouise Åström, Agnes Aronsson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3

”Det bli en härlig catfight”, sa Claes ”Clabbe” af Geijerstam när Kishti Tomita avslöjades som en del av Idoljuryn under gårdagen.

Nu har jurymedlemmen Nikki Amini satt ner foten.

– Väx upp kom in i matchen, han borde sluta spä på myten om att kvinnor inte kan samarbeta, säger hon till Nöjesbladet.

Under gårdagen kunde Nöjesbladet avslöja att det blir Kishti Tomita, 53, som tar den fjärde platsen i årets idoljury, efter tio års frånvaro.

När Nöjesbladet under gårdagen pratade med Claes ”Clabbe” af Geijerstam, 71, om Kishtis återkomst, såg han det som ett positivt besked. Samtidigt ansåg att det kunde röra upp känslor i den nya jurykonstellationen.

– Det blir ju en härlig catfight mellan Nikki och Kishti. Det vet jag. Jag tror att det blir drag under galoscherna där. Det är två mycket bestämda kvinnor, sa Clabbe då.

Ryter ifrån

Nikki Amini, 32, är den enda medlemmen från den befintliga juryn som kommer att sitta kvar på sin plats i år. På Instagram har hon uttryckt sitt missnöje över Clabbes kommentarer kring att det kommer att bli en ”catfight” mellan henne och Kishti.

– Tråkigt att han gör ett sådant uttalande, en förlegad syn på kvinnor som inte hör hemma 2017. Väx upp kom in i matchen, han borde sluta spä på myten om att kvinnor inte kan samarbeta, säger hon till Nöjesbladet.

Hon berättar också att hon träffat Kishti en gång tidigare och att hon då upplevde att hon var jättetrevlig.

– Vi kom väldigt bra överens. Jag förstår inte Clabbes utlåtande. Det låter som att han känner mig. Han har ju inte jobbat med mig. Jag undrar även vad man kallar det om två män diskuterar och argumenterar. Är det en catfight också? Eller blir det en dogfight? Det är bara så tröttsamt.

”Bra känsla”

Amini har en bra känsla inför årets säsong, även om hon påpekar att hon kommer att sakna sina forna jurymedlemmar.

– Såklart kommer jag sakna Fredrik och Quincy. Det var väldigt kul att jobba med dem. Men jag ser fram emot det här också. Jag har en bra känsla. Jag känner ju inte Kishti, Alex och Anders så bra än. Men jag kommer att lära känna dem. Jag tycker att vi kompletterar varandra bra.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM