Biebers manager om de tuffa åren: ”Levde i helvetet”

Vägrade ge upp hoppet om stjärnan – berättar nu

1 av 2 | Foto: WENN.com
Scooter Braun.
NÖJE

2014 blev Justin Bieber gripen efter att ha kört rattfull.

I en stor intervju berättar hans manager Scooter Braun nu om den tuffa tiden.

– Vi levde i helvetet eftersom han befann sig på en så mörk plats, säger han till Wall Street Journal Magazine.

Popstjärnan Justin Biebers manager sedan länge, Scooter Braun, berättar nu att han vägrade ge upp hoppet på Bieber när stjärnan mådde som sämst.

– Det var värre än vad folk insåg. Jag misslyckades i min roll dag efter dag. Vi levde i helvetet eftersom han befann sig på en så mörk plats, säger han i en stor intervju med Wall Street Journal Magazine.

Under 2014 blev Justin Bieber gripen för att ha kört rattfull i en hyrbil. Enligt en poliskälla hade Bieber erkänt att han druckit en öl, tagit antidepressiva mediciner och rökt marijuana. Samma år utreddes han av polis efter att ha kastat ägg på sin grannes hus.

”Aldrig ge upp”

Braun berättar också att han besökt möten för anhöriga till alkoholister för att kunna stötta Bieber.

– När tiden var inne och Justin behövde resurser för att komma tillbaka på rätt spår så ville jag vara säker på att jag var en klippa och någon han kunde vända sig till.

Enligt Braun fick han rådet från andra stora personer inom musikindustrin att ”det är över” och att han borde fokusera på annat än Bieber. Men han valde att inte lyssna.

– Jag gav honom ett löfte när han var 13 att jag aldrig skulle ge upp när det kommer till honom. Jag planerar att hålla det löftet.

Här kör Justin Bieber på paparazzin 01:21
ARTIKELN HANDLAR OM