Kändisar söker kärleken i nytt dejtingprogram

avAlex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:

Åtta kändisar är på jakt efter kärleken i nya dejtingprogrammet ”Viafree’s Live Date”.

Bland de medverkande syns profiler som Bingo Rimér, Marcus ”Mcuze” Johansson och Daniel Paris.

– Jag hoppas på skämskudde-moments men också på äkta känslor och eldig passion, säger programledaren Ola Lustig i ett pressmeddelande.

Det har blivit dags för ett nytt dejtingprogram. Denna gång är det åtta svenska kändisar som är på jakt efter kärleken i ”Viafree’s Live Date”. Tillsammans med familj och vänner väljer kändisarna själva ut vem de ska dejta i direktsänd tv.

– Jag hoppas på skämskudde-moments men också på äkta känslor och eldig passion. Det här är personer som verkligen vill träffa sin stora kärlek och det kommer bli fantastiskt att få följa deras dejter i direktsändning. Jag menar, vad är det värsta som kan hända?, säger programledaren Ola Lustig i ett pressmeddelande.

1 av 3 | Foto: Hossein Salmanzadeh / TT NYHETSBYRÅN
Daniel Paris ska dejta.

”Väldigt pirrigt”

Tittarna kan också vara med och påverka dejterna genom att chatta och skicka in tips till kändisarna, som både kan hjälpa och stjälpa dejterna.

I programmets premiärvecka kommer förre detta ”Paradise hotel”-deltagaren Marcus ”Mcuze” Johansson att medverka. I fyra program kommer han att dejta fyra utvalda personer.

– Hela det här upplägget känns väldigt pirrigt i och med att det är live. Men jag tycker samtidigt att det är väldigt spännande att se ifall min drömtjej finns där ute. Jag hoppas bara att jag inte skämmer ut mig, säger Marcus "Mcuze" Johansson.

”Viafree’s Live Date ” sänds i 32 direktsända avsnitt och har premiär den 23 september kl 19.00 på Viafree. Här kan du söka till programmet.

PODD: Älskade hatade dokusåpa

I podden ”Världens bästa tv” pratar vi om dokusåpor. Hur ser framtiden ut?

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Viafree

Tv-serier