Khloé Kardashian och Tristan Thompson uppges dejta igen

Enligt källor: Beter sig som ett par

Efter ett stormigt förflutet uppges Khloé Kardashian och Tristan Thompson dejta igen.

Enligt källor ger de nu förhållandet ett nytt försök.

”Jag tackar gud för den vackra och kärleksfulla kvinna du är”, skriver Tristan Thompson om Kardashian på Instagram.

Khloé Kardashian, 36, och Tristan Thompson, 29, dejtar igen, enligt People. En person i parets närhet säger till sajten att de vill ”ge förhållandet ett nytt försök”.

– Tristan jobbar hårt för att bevisa sig själv och har varit en fantastisk pappa till True, säger källan.

När Khloé Kardashian firade sin 36-årsdag ska Tristan Thompson varit med på firandet tillsammans med Khloés syskon Rob, 33, och Kourtney, 41, Kendall, 24, och Kylie, 22. Även hennes mamma Kris Jenner och dottern True var med med på det rosapyntade födelsedagskalaset.

En annan källa som var med på firandet säger till People att Khloé och Tristan ”betedde sig som om de vore ett par igen”.

Tristan Thompson och Khloé Kardashian.
Tristan Thompson och Khloé Kardashian.

”Du förtjänar hela världen”

NBA-spelaren passade även på att hylla och gratulera sin ex-flickvän i ett inlägg på Instagram.

”Jag är klok nog nu att veta att du kom in i mitt liv för att visa mig vad det innebär att vara en otrolig människa. Jag uppskattar att jag lär mig av dig och växer som människa”, skriver han och fortsätter:

”Jag tackar gud för den vackra och kärleksfulla kvinna du är, speciellt för vår dotter True. Du förtjänar hela världen, Koko! True och jag älskar dig mama. Grattis på födelsedagen.”

Khloé Kardashian och NBA-stjärnan blev först ett par 2016. När Kardashian väntade deras gemensamma barn 2018 uppdagades det att Thompson varit otrogen mot henne.

Trots det höll paret ihop i drygt ett år efter att dottern föddes. 2019 framkom det att Thompson varit otrogen igen, då med Kylie Jenners bästa vän Jordyn Woods. Paret gick då skilda vägar.

Publisert:

LÄS VIDARE