”Project runway”-deltagaren Chris March död

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Project Runway-finalisten Chris March är död.

Han är känd för att ha designat kläder åt Madonna, Lady Gaga och Beyoncé.

Det var i torsdags som Chris March dog efter ha fått en hjärtattack, skriver TMZ.

Chris March, 56, gick till final i säsong fyra av tv-serien ”Project Runway”, en serie där kläddesigners tävlar mot varandra i att skapa klädkreationer. Efter serien har han designat kläder till några av världens absolut största stjärnor, som skådespelerskan Meryl Streep, Beyoncé och Lady Gaga och varit med i tv-serien ”Real housewifes of New York”. Enligt källor till TMZ ska han ha dött av en hjärtattack i torsdags.

1 av 4 | Foto: Pressbild
Chris March

Låg i koma

För två år sedan ramlade March i sin lägenhet och slog i huvudet, han vaknade upp i sitt hem fyra dagar senare och ringde sjukhuset. Väl på sjukhuset hamnade han i en medicinsk koma, som varade i två månader. När han vaknade upp var han paralyserad i båda armarna. Men i ett meddelande från tiden på sjukhuset sa han att han ändå var tacksam för att han fortfarande hade sin hjärna, skriver sajten Page Six.

Därefter har March varit inlagd på sjukhus vid flera tillfällen, men trots det säger läkare att hjärtattacken kom som en överraskning, skriver TMZ.

Speciell extravagant design

Enligt sajten ska han ha fortsatt att designat kläder ända fram till sin död. Han var känd för sin extravaganta stil. Bland annat var han ansvarig för Meryl Streeps kläder som hon bar vid 2010 års Golden Globe gala och för de kläder hon hade på Oscarsgalan samma år.

Publicerad:

LÄS VIDARE