Efter den avbitna tungan - Harry Styles har skaffat sig en pottfrisyr

avOlle Kvarnsmyr

1 av 2 | Foto: Charles Sykes / TT NYHETSBYRÅN

DAGENS HARRY

Först svampar och avbiten tunga. Nu kommer nästa chock för Harry Style-fansen. POTTFRISYREN.

Det är en riktig känslomässig berg och dalbana att vara ett fan av Harry Styles nuförtiden. Förra veckan avslöjade den skönlockiga artisten i publikationen Rolling Stone Magazine att han under arbetet med det nya albumet försökte hitta inspiration med hjälp av ett visst intag av magiska svampar. Detta är som vi alla vet inte något att rekommendera. När svampar åker ner åker vettet ut. Det är verkligen sen gammalt. I Styles fall ledde det tragiskt nog till att han råkade bita av sig tungan och tvingades sjunga med blod som forsade ut mungipan. Upplevelsen satte stor prägel på Harrys musicerande och ”Blood and Mushrooms” blir därför titeln på nya Harry Styles-albumet.

En blodig Harry på näthinnan

Trots den konstnärliga aspekten var en bild på en blodig Harry Styles med avbiten tunga inte något det gemene Harry Styles-fanset ville ha på näthinnan. Glädjande nog mildrades dessa hjärnspöken med att artikeln illustrerades med hjälp av en gladlynt Harry, flexande sin torso i den Malibuiska solen.

Harry Styles på omslaget av Rolling Stone Magazine

Nästa chock - pottan

Nu kommer nästa visuella Harry Styles-chock. Harry Styles har klippt sig - I NÅGON SLAGS POTTFRISYR. Förutom att vara en utomordentlig artist är Harry som vi alla vet vida berömd för sina perfekta lockar. Lockarna är hyllade av mängder av människor runt vår jord. För många är lockarna magiska och själva definitionen på en perfekt kalufs Denna perfektion har alltså nu fått ge vika för en slags pottliknande kreation.

Personlig förolämpning

Vissa fans ser den nya frisyren lite som en personlig förolämpning. I sociala medier diskuterades det om huruvida Harry var vid sina fulla sinnes bruk vid själva klipptillfället. Fans som lyssnat på Harrys musik i åratal hotade med att de omöjligtvis kunde fortsätta vara ett fan i framtiden. Allt detta tack vare den håriga pottan på huvudknoppen.

Ett historiskt perspektiv

Nöjesbladet vill dock lugna dessa Harrys nya frisyr-skeptiker. Harry är som vi alla vet en spellevink och gör som han vill. Just frisyren har Harry dessutom vid flera tillfällen historiskt laborerat med. Låt oss alla minnas när Harry skänkte sitt hår till förmån för cancersjuka barn.

Eller den gången då alla chockades över att Harry plötsligt skaffat långt hår igen.

Allt är alltså bra egentligen. Vår vän Harry har överraskat oss igen. Vi kan bara hoppas att det inte blir som vid ett tidigare tillfälle när Harry klippte sig. Då dök det upp en lurig penispump-försäljare som låtsades vara Harry och hans nya frisyr.

Här är Harrys nya pottfrisyr

Och här reagerar fansen

ARTIKELN HANDLAR OM