Jenny Alversjö visar upp nya kärleken

”Han heter Anders, gör mig lycklig längst in i hjärtat”

För två år sedan skilde sig Jenny Alversjö från maken Patrik Larsson.

Nu har TV4-profilen mött kärleken igen.

– Anders är fantastisk och gör mig så glad och trygg, skriver hon i ett sms till Nöjesbladet.

TV4-profilen och ”Nyhetsmorgon”-programledaren Jenny Alversjö, 45, är kär igen, något hon avslöjar i ett inlägg på Instagram.

”Här är han. Han heter Anders, gör mig lycklig längst in i hjärtat, och jag är kär”, skriver hon följt av ett rött hjärta.

När Nöjesbladet når Jenny Alversjö som befinner sig i New York med nya kärleken bekräftar hon relationen och tackar för gratulationerna.

”Anders är fantastisk och gör mig så glad och trygg. Vi har träffats ett tag men har velat hålla det för oss själva”.

Håller yrket hemligt

Däremot är hon hemlighetsfull vad gäller såväl hans efternamn som yrke.

”Vill gärna hålla det så här så länge”, skriver hon tillsammans med en kärleksfull emoji.

Innan Jenny Alversjö träffade Anders var hon gift med Patrik Larsson som hon har en son och en dotter med. De gick skilda vägar 2017 efter elva år som gifta.

– Det är klart jag gärna önskat att vi levt tillsammans livet ut. Det är ju jättefint. Men att leva i ett äktenskap är svårt och jag har stor respekt för dem som lever hela livet tillsammans. Men ibland måste man våga fatta de där svåra besluten, sa Jenny Alversjö i en intervju med Aftonbladet förra året då hon också poängterade att deras relation var fortsatt god:

Exet en god vän

– Vi är goda vänner och har ändå levt med varandra halva livet. Det är inga bittra känslor, mer att man har en sorg. Men man måste vara sann mot sig själv och Patrik är fortfarande en person som betyder mycket för mig. Det kommer han alltid att göra.

Då berättade Jenny Alversjö också att hon gärna skulle vilja träffa en ny man.

– Det skulle jag nog vilja göra. Men jag tänker inte riktigt så. Det får bli när det blir. Jag har levt halva mitt liv i ett förhållande. Jag mår bra och jobbar och försöker vara med barnen så mycket som möjligt.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I fjärde avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” berättar ” den före detta ”Bonde söker fru”-deltagaren Susanne Brännemo om svårigheterna att dejta efter programmet.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN