Pernilla Wahlgren säger ifrån – efter tittarilska mot Bianca Ingrosso

”När det går till personangrepp måste man säga ifrån”

Flera tv-tittare har reagerat på Bianca Ingrossos beteende mot Pernilla Wahlgren i ”Wahlgrens värld”.

Nu tar Pernilla sin dotter i försvar och ber folk att sluta med hatkommentarerna.

– Det är en sak att ha en åsikt, men när det går till personangrepp så tycker jag att man måste säga ifrån, säger hon till Nöjesbladet.

Bianca Ingrosso får kritik för hur hon behandlar sin mamma Pernilla Wahlgren i realityserien ”Wahlgrens värld”. Det har fått Pernilla att reagera och ta sin dotter i försvar.

– Jag tycker att det blivit lite väl mycket negativa kommentarer. Det är en sak att ha en åsikt, men när det går till personangrepp så tycker jag att man måste säga ifrån, säger Pernilla Wahlgren till Nöjesbladet.

”Skulle säga ifrån”

Pernilla skriver på sin blogg att många exempelvis tycker att Bianca går för långt när hon tjatar på henne att hon ska träffa en pojkvän, men att de inte riktigt förstår sig på deras sarkasm och jargong.

– Det är svårt med sarkasm. Det är en balansgång, vilket kanske inte alla fattar. Och sen tycker väl en del att hon är ovanligt hård mot mig, och det kan man ju tycka, men det beror på hur man skriver och säger det. Jag skulle säga ifrån om jag tycker att hon går för långt.

Pernilla skriver på sin blogg att många exempelvis tycker att Bianca går för långt när hon tjatar på henne att hon ska träffa en pojkvän.
Pernilla skriver på sin blogg att många exempelvis tycker att Bianca går för långt när hon tjatar på henne att hon ska träffa en pojkvän.

”En del är uppskruvat”

Samtidigt tycker hon inte att det är konstigt att folk reagerar och har åsikter om det som visas i ”Wahlgrens värld”, även om tv-tittarna bara vet en bråkdel av sanningen.

– Även om det är en realityserie så är det en del som är uppskruvat och det klipps ihop på olika sätt. Man kan inte sitta framför tv:n och veta exakt hur saker och ting ligger till. Bianca är rolig i sina synkar (filmad intervju reds anm.) men kan också uppfattas, om man inte uppfattar humorn, som för hård, säger hon och fortsätter:

– Men det är hennes jargong och jag känner henne, så jag vet vad hon menar och inte menar. Folk får väl tycka att hon är taskig mot mig, men då kan det väl vara bra att jag också får säga vad jag tycker?

Nöjesbladet har sökt Bianca Ingrosso.

Missa för allt i världen INGA viktigheter om familjen Wahlgren - följ Nöjesbladet på Facebook och bli allmänbildad på kuppen

PODD Tv-bönderna och kärleken

I andra avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” berättar mjölkbonden Alexander varför han kände sig hjärntvättad under inspelningen.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE