Publicerad:
Uppdaterad:

Trillade av scenen – med Lady Gaga i famnen

Sångerskan: ”Jag tyckte det var otroligt”

Av: Cornelis Rikken

Publicerad:
Uppdaterad:

Lady Gaga bjöd upp ett fan på scenen.

Men det hela slutade inte riktigt som hon hade tänkt sig.

I ett videoklipp som just nu sprids på nätet kan man se hur fanet trillar av scenen – med sångerskan i famnen, rapporterar TMZ.

Det var när Lady Gaga uppträdde i Las Vegas på torsdagskvällen som olyckan var framme.

Mitt under spelningen bjöd sångerskan upp ett exalterat fan på scenen.

Den manliga beundraren bestämde sig för att ge sin stora idol en kram och stjärnan svarade då med att vira sina ben runt hans midja.

Föll från scenen

Men det kärleksfulla mötet tog plötsligt en obehaglig vändning.

I ett videoklipp som just nu sprids på nätet kan man se hur mannen som bär upp Lady Gaga plötsligt trampar snett och hamnar med ena foten utanför scenkanten.

1 av 2 | Foto: AP
Lady Gaga.

De hela resulterar i att både han och Lady Gaga faller handlöst från scenen.

Som tur är så skadades ingen av de inblandade och enligt TMZ ska sångerskan snabbt ha lugnat ner de oroliga konsertbesökarna.

– Det enda som inte är okej är att vi behöver trappor upp till scenen så att jag kan ta mig upp igen, ska hon ha sagt efter olyckan.

Bjöd upp mannen igen

Mannen som orsakade fallet ska ha blivit skärrad av händelsen och börjat gråta, men Lady Gaga ska då ha bjudit upp honom på scen igen för att medverka under hennes framträdande med låten "Million reasons”.

– Kan du lova mig en sak? Kan du förlåta dig själv för det som precis hände? Jag tyckte det var otroligt. Vi älskar varandra så mycket att vi ramlade av scenen, sa stjärnan, uppger TMZ.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN