Stenmarck och Liamoo till Melodifestivalen

Nöjesbladet fortsätter att avslöja nästa års deltagare

Efter succéföreställningen: Martin Stenmarck återvänder till Melodifestivalen 2019.

Nöjesbladet kan också avslöja att Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen tävlar nästa år.

Det senate året har han gjort succé med egna föreställningen ”Syskonkärlek” som belönades med Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus och turnerade över Sverige. Nu kan Nöjesbladet avslöja att Martin Stenmarck, 46, kommer att tävla i Melodifestivalen 2019.

– Ja, det är en riktigt bra låt, säger en person med god insyn.

Martin Stenmarck har tävlat tre gånger förut. 2005 vann han med ”Las Vegas” och representerade Sverige i Eurovision song contest där låten slutade på 19:e plats. 2014 återvände han igen med ”När änglarna går hem” som tog sig till Andra chansen. Senast Martin Stenmarck stod på Melodifestivalens scen var 2016 med låten ”Du tar mig tillbaks” som slogs ut i deltävlingen.

Och nu är han alltså, enligt flera väl insatta källor, klar för en fjärde tävlingsomgång.

”Idol”-duell i Mello

Nöjesbladet kan också avslöja att den förra ”Idol”-vinnaren Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen, 21, också tävlar i Melodfestivalen nästa år.

Liamoo tävlade även i år med låten ”Last breath”, tog sig direkt till final och slutade där på en sjätteplats. I ”Idol” 2016 stod han i finalen mot Rebecka Karlsson.

Nöjesbladet har tidigare avslöjat att även Rebecka kommer att tävla i Melodifestivalen 2019 och därmed kan segerduellen från ”Idol” komma att upprepas.

Samma typ av ”Idol”-dueller har förekommit i Melodifestivalen tidigare. 2013 ställde både Amanda Fondell och Robin Stjernberg upp i SVT-tävlingen. De hade 2011 mött varandra i finalen av TV4:s talangprogram, då med Fondell som vinnare, medan Stjernberg tog hem Mello-segern med låten ”You”.

Publisert:

LÄS VIDARE