Lisa Nilsson

Efter krisen: Lisa Nilsson berättar om nya kärlekslivet

Lisa Nilsson i ”Renées brygga”: ”Roligare än för tio år sedan”

Av: 

Alex Hartelius

NÖJE

Lisa Nilsson berättar öppet om sitt kärleksliv i TV4-programmet ”Renées brygga”.

I programmet beskriver hon sina kärleksaffärer som roligare nu än för tio år sedan.

– Jag trodde att jag skulle vara uträknad och så är jag tvärtom i en fas där allt bara kickat in, säger hon.

Artisten Lisa Nilsson, 48, separerade från ex-maken Niklas Medin i november 2015. De hade då varit ett par i nio år och skaffat två barn.

I ”Renées brygga” på TV4 berättar Lisa Nilsson att hon och Niklas Medin började gå i parterapi när äktenskapet krisade för att reda ut saker. Något hon kände inte hjälpte.

– Jag kunde känna: ”Vänta lite nu, varför ska vi sitta i ett rum och betala skitmycket pengar för att ägna oss åt att prata om allt det dåliga? Vad är det vi vill, vad är det vi längtar efter?” säger hon i programmet.

Lisa Nilsson om vägen tillbaka

För Lisa Nilssons del handlade det om längtan efter att ha kul och avsaknaden till varandra. Då började tankegångarna på hur de skulle hitta dit.

– För min egen del handlade det om att jag ville få jobba med honom igen och se honom i hans yrkesutövning ihop med mig. Jag ville få dela det där rummet och dela musiken. För mig var det mycket bättre terapi än att sitta och tjata om det som vi redan visste att vi var skitdåliga på.

Lisa Nilsson beskriver sig själv som en person som snabbt accepterar och anpassar sig efter omständigheterna. När något inte funkar handlar det om att flytta på sig och göra något åt saken.

”Roligare kärleksaffärer nu”

Renée Nyberg, 52, frågar om hon känner att hon behövt förställa sig och vara någon annan för att behaga andra.

– Jag tycker det blir mindre och mindre. Men det är ett ständigt arbete. Hur uppnår jag maximal frihet som kvinna i min ålder? Behöver jag göra en till föryngringsprocess eller kan jag skita i det nu och åldras på i en skön avspändhet?

Att påbörja en föryngringsprocess där man manipulerar kroppen genom att äta och träna för att nästan gå bakåt i tiden rent utseendemässigt ger Lisa Nilsson inte mycket för.

– Genom att inte hålla på och se vad som händer ser jag att jag säljer ut mycket fler konserter nu än för tio år sedan och har haft betydligt roligare kärleksaffärer nu än för tio år sedan.

– Det rimmar inte med vad jag trodde när jag var liten. Jag trodde att jag skulle vara uträknad och så är jag tvärtom i en fas där allt bara kickat in: med mer trygghet, uppmärksamhet för rätt saker och lättare att säga ifrån när det är jobbigt.

”Renées brygga” sänds onsdagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 Play.

ANNONS EXTERN LÄNK

Dagens hetaste match på Oddset: Portugal–Frankrike. Den som vet mest vinner mest. Till Oddset.

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Lisa Nilsson

LÄS VIDARE

Stjärnan om ångesten: Som ett svart mörker

ÄMNEN I ARTIKELN

Lisa Nilsson

Renées brygga (TV4)