Babylycka – Cecilia Forss har blivit mamma

Fått barn med kärleken Fredrik von der Esch

I höstas avslöjade Cecilia Forss att hon var gravid.

Nu har hon äntligen blivit mamma till en liten tjej.

”En vecka av obeskrivlig kärlek!”, skriver hon på Instagram.

Skådespelerskan Cecilia Forss, 33, och Fredrik von der Esch, 39, har blivit föräldrar. I början av februari föddes en flicka som i skrivande stund inte ska ha fått något namn.

”En vecka av obeskrivlig kärlek!”, skriver hon på Instagram till en bild där hon håller i det lilla familjetillskottet.

Det var i oktober som Cecilia avslöjade att hon skulle bli mamma och att hon drömt om det sedan barnsben.

– Jag har aldrig känt mig så lycklig! Jag tror att jag har förberett mig hela livet för att bli mamma. I femårsåldern började jag samla på antika dockor. Egentligen ville jag ha en lillasyster, som jag aldrig fick. Så i stället hamnade fokus på att bli mamma i framtiden, sa hon till tidningen Mama.

Gudson till drottning Silvia

Cecilia var också transparent om oron hon kände under de första tolv veckorna.

– Jag har tidigare i livet fått erfara både ett utomkvedshavandeskap och ett missfall och vet nu att det är vanligare än vad man tror. Men med det i ryggsäcken så blir man väldigt ödmjuk inför hela situationen.

Cecilia och Fredrik, som är gudson till drottning Silvia, har varit ett par sedan sommaren 2012, men varit mycket förtegna om relationen.

Cecilia var tidigare tillsammans med skådespelaren Alexander Salzberger medan Fredrik hade en längre relation med supermodellen Caroline Winberg.

Cecilia Forss blev först känd som karaktären Cindy i Icas reklamfilmer. Hon har också blivit nominerad till en Guldbagge för sin prestation i filmen ”I rymden finns inga känslor”. Nu senast syntes hon i julkalendern ”Storm på Lugna gatan”.

Nöjesbladet söker Cecilia och Fredrik för en kommentar.

Publisert:

LÄS VIDARE