”Tårarna strömmade nedför mitt ansikte”

Av: Sandra Wejbro

Publicerad:
Uppdaterad:

Corey Feldman sörjer sin ”bror” Corey Haims död

Corey Haim och Corey Feldman – i ”License to drive” och senare inför lanseringen av dokusåpan ”The two Coreys”.
Corey Haim och Corey Feldman – i ”License to drive” och senare inför lanseringen av dokusåpan ”The two Coreys”.

De kallades ”the two Coreys”.

Nu finns bara en av dem kvar i livet.

– Det här är en tragisk förlust av en underbar, vacker, plågad själ som alltid kommer att vara min bror, familj och bästa vän, säger Corey Feldman i ett uttalande.

Foto: AP
Victoria Beckham.

Corey Haim och Corey Feldman spelade ihop i filmer som ”The Lost Boys” och ”License to drive”.

De blev goda vänner och 2007-2008 spelade de in realityserien ”The Two Coreys” tillsammans.

Nu sörjer Corey Feldman sin vän. I ett pressmeddelande skriver han:

– Jag väcktes upp kl 8.30 på morgonen av min bror och syster som knackade på sovrumsdörren. De informerade mig om förlusten av min bror Corey Haim. Mina ögon hade inte öppnats helt när tårarna började strömma nedför mitt ansikte. Jag är så ledsen för Corey, min mamma Judy, hans familj, min familj, alla våra fans och självklart min son som jag måste komma på ett sätt att berätta detta för när han kommer hem från skolan. Det här är en tragisk förlust av en underbar, vacker, plågad själ som alltid kommer att vara min bror, familj och bästa vän. Vi måste se det här som en lektion i hur vi behandlar människorna vi delar den här världen med medan de fortfarande finns här och kan göra skillnad. Var snälla och respektera våra familjer när vi kämpar och sörjer under den här svåra tiden. Jag hoppas att konsten Corey lämnar efter sig kommer att minnas som den passion han verkligen levde för.

Corey Feldman

"The Two Coreys"

Posh sörjer

Även Victoria Beckham, som dejtade Haim 1995 innan Spice Girls blev stora, chockades av nyheten om hans död.

Los Angeles-polisen misstänker att skådespelaren dog av en överdos receptbelagda mediciner. Sedan han slutade med narkotika uppges han ha blivit beroende av legala substanser i stället.

Enligt The Sun kontaktade realityserien ”Celebrity Rehab” Haim några dagar före hans död, men då insisterade han på att han inte behövde hjälp.

Under sitt liv hann skådespelaren lägga in sig på rehab runt 15 gånger i kampen för att bli narkotikafri.

Victoria Beckham, 35, pratade om sitt korta förhållande med Haim i en intervju 2008. Han hade då berättat om sina heta nätter med sångerskan.

– Vi hade inte sex, hävdade Posh. Han verkade inte ens vilja försöka. Det enda vi gjorde var att kyssas. När jag ser tillbaka är det svårt att veta om jag verkligen var förtjust i honom eller om jag bara var lite av ett tragiskt fan.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN