Demi och Ashton: Vi vill ha barn

avTorbjörn Ek

NÖJE

LONDON. Demi Moore, 47, har redan tre döttrar med Bruce Willis, 55.

Nu planerar Hollywoodstjärnan fler barn med 15 år yngre maken Ashton Kutcher, 32.

– Det är vad vi vill, avslöjar hon.

Foto: Foto: AP
Sugna på småttingar Demi Moore må vara 47 år, men hon är ändå inte främmande för att försöka skaffa barn med 15 år yngre Ashton Kutcher.

Det twittrande kändisparet träffades redan 2003 när Kutcher var 25. Den 15 år äldre Demi Moore hade då skilt sig från Bruce Willis som hon har tre döttrar med.

”Fantastisk far”

I en intervju med brittiska Elle avslöjar ”Ghost”-stjärnan att hon är redo att skaffa fler barn. Nu med ”What happens in Vegas”-stjärnan som varit hennes make sedan 2005.

– Vi pratar om det och det är något vi vill. Han är en fantastisk far till mina döttrar redan så jag betvivlar inte att det blir ännu en fantastisk del av vår resa tillsammans i framtiden, säger hon i intervjun, uppger People.

Demi Moores äldsta dotter Rumer Willis är bara tio år yngre än Ashton Kutcher och gör ofta sin mamma och styvfar sällskap på röda mattan. Nu kan hon också bli tvungen att vara barnvakt åt ännu ett småsyskon.

Filmar med Miley Cyrus

Schemat är fulltecknat för Demi som börjar filma komedin ”LOL” mot bland andra Miley Cyrus i juli. Men att arbeta gravid är inget främmande för stjärnan som skapade debatt över hela världen när hon poserade naken och i sjunde månaden på omslaget till Vanity Fair 1991.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!