Daniel fick spela in låt med Carola

NÖJE

Sångerskan: Med dagens teknik låter det mesta bra

Foto: SÅNGFÅGLAR Daniel Westling och Carola sjöng på hans svensexa.

Musikdrottningen och den blivande prinsen möttes i hemlighet.

Nu berättar Carola om timmarna i studion ?och lugnar Daniel Westling.

– Med dagens teknik kan man få det mesta att låta bra, säger hon i P4 Extra

Som Aftonbladet tidigare berättat firades stora delar av Daniel Westlings svensexa på olika ställen i Stockholms skärgård den 8 maj. Men det blev också ett stopp i Johanneshov, där väntade musikinspelning med Carola.

Hemlig låt

För första gången berättar Carola själv hur timmarna med Daniel Westling var. Under svensexan spelade de in duetter i Cosmo studios.

– Vi spelade in två låtar. Stormvind, en Carolalåt, och en annan låt som han sjungit tidigare. Den gjorde han bra, säger hon till Lotta Bromé i P4 Extra.

Men vilken den andra låten var vill inte Carola avslöja.

Kidnappades på slottet

Det var tidig lördagmorgon den 8 maj som grabbgänget överraskade och kidnappade Daniel Westling på Drottningsholms slott. Som Aftonbladet tidigare berättat firades stora delar av svensexan på olika ställen i Stockholms skärgård. Men det blev också ett stopp i Johanneshov, där väntade musikinspelningen. Carola berättar att Daniel var fokuserad och att de hade jättekul. Men på frågan hur Daniel sjöng svarar hon diplomatiskt.
– Med dagens teknik kan man få det mesta att låta bra, säger Carola och skrattar.

Sjunger på bröllopet

Som Aftonbladet tidigare avslöjat kommer Carola uppträda under bröllopsmiddagen den 19 juni. I P4 Exra säger hon att hon blev glad och smickrad när hon fick förfrågan från kronprinsessan Victoria och Daniel Westling. Och hon tror att det kommer att bli starkt och känslosamt att sjunga för brudparet och deras gäster.

– Jag kan gråta en skvätt, men det får bli före eller efter och inte under tiden.

Och hon lovar att det kommer att bli flera Carola-låtar under middagen.

– På hans svensexa för några helger sedan sa han, inkognito, att han gillar Runawayplattan jättemycket. Så det kanske blir något från den.

ARTIKELN HANDLAR OM