Ola-Connys diss mot ”Farmen”: ”För mycket tjafs”

avJakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:

Årets säsong av ”Farmen” har dömts ut av tittarna.

Även Ola-Conny Wallgren, 54, aktuell i VIP-versionen, har reagerat när han sett programmet.

– Jag är inte den typen av människa, säger han om bråken.

Ullaredsprofilen Ola-Conny Wallgren är en av deltagarna i ”Farmen VIP”. Men först tackade han nej till att medverka. Anledningen? Alla intriger och bråk som brukar prägla programmet.

Även i årets ”Farmen”, som hade säsongsavslutning i söndags, har bråken dominerat. Och precis som många tittare, som kallat programmet för mobbnings-tv, har Ola-Conny reagerat på det han sett.

– Jag kan tycka det var lite för mycket, lite för mycket tjafs. Men så är det och de fixar ju det. Jag kanske inte landar med sånt. Men det gick de i land med, så det gick väl bra, säger han till Nöjesbladet.

Den händelse som etsat sig fast i tv-profilens minne är när deltagaren Robert Lundström får sitt hår klippt av Jean-Pierre Marques och Alexandra Louthander, vilket slutar med att de försöker ge honom en så ful frisyr som möjligt.

– Det enda jag reagerar över är att han blev lite vanklippt. Men han gick nog vidare med det, säger Ola-Conny.

1 av 2 | Foto: TV4
Ola-Conny.

Profilen om ”Farmen VIP”: ”Tog lite i kanterna”

Till skillnad från originalversionen verkar ”Farmen VIP” bli en lugnare historia.

– Jag var orolig att det skulle bli en massa intriger, osämja och käbbel och sånt. Men jag överlevde. Det var fantastiskt trevligt, säger Ola-Conny Wallgren.

Men helt friktionsfritt på gården blev det inte.

– Det är klart det tog lite i kanterna ibland. Jag kan inte avslöja för mycket. Men det var ett givande och tagande. Det var slitsamt när det var så många människor. Men vi var ganska vuxna ändå.

”Farmen VIP” har premiär på TV4 i kväll, klockan 20:00.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM